DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
10 Ocak Salı İstanbul’da okullar tatil mi?

10 Ocak Salı İstanbul’da okullar tatil mi?

İstanbul’da okullar tatil edildi mi? 10 Ocak Salı günü hangi illerde okullar tatil edilecek? İstanbul Valisi’nden kar açıklaması var mı? Cuma gününden itibaren İstanbul’u ve bir çok ili etkisi altına alan kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Etkisini bugünde sürdüren kar yağışı sonrası öğrenciler merakla okulun tatil edilip edilmeyeceğini merak ediyor. Yarın İstanbul’da okullar

İstanbul’da okullar tatil edildi mi? 10 Ocak Salı günü hangi illerde okullar tatil edilecek? İstanbul Valisi’nden kar açıklaması var mı?

Cuma gününden itibaren İstanbul’u ve bir çok ili etkisi altına alan kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Etkisini bugünde sürdüren kar yağışı sonrası öğrenciler merakla okulun tatil edilip edilmeyeceğini merak ediyor. Yarın İstanbul’da okullar tatil mi? İstanbul Valisi Vasip Şahin, resmi twitter hesabından 10 ocak salı günüde İstanbul’da okulların tatil edileceğini duyurdu.İSTANBUL VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMAMeteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan değerlendirmelere göre; ilimizde devam eden ve artması beklenen kar yağışının bugün gece saatlerine kadar etkisini sürdüreceği öngörülmektedir.Yoğun kar yağışı neticesinde meydana gelen kar birikintileri, don ve buzlanmanın özellikle ara cadde ve sokaklarda araç trafiği ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuz etkiler göz önüne alınarak, herhangi bir sıkıntı veya mağduriyetle karşılaşılmaması için tedbir amacıyla tüm resmî ve özel kreş, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde; gündüz bakımevleri, çocuk kulüpleri, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri, Rehberlik Araştırma Merkezleri ile Halk Eğitim Merkezlerinde eğitim ve öğretim faaliyetlerine 10 Ocak 2017 Salı günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür.Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel idari izinli sayılacaktır.Kamuoyunun bilgilerine sunulur.