DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
14 aylık bebek köpekleri tarafından…

14 aylık bebek köpekleri tarafından…

Akıllara durgunluk veren olay Fransa’da yaşandı. Daha 14 aylık bebek evlerinde besledikleri rottweiler cinsi köpek tarafından saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti.Olay Fransa’nın başkenti Paris’in güney batısındaki  Saint-Aubin’de kentinde meydana geldi. 14 aylık bebek evlerinde besledikleri köpeğin saldırıya uğradı. Ve talihsiz bebek aldığı ağır darbe ile hayatını kaybetti. Saldırının hemen ardından eve gelen polislerin başlattığı soruşturmada önemli

Akıllara durgunluk veren olay Fransa’da yaşandı. Daha 14 aylık bebek evlerinde besledikleri rottweiler cinsi köpek tarafından saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti.Olay Fransa’nın başkenti Paris’in güney batısındaki  Saint-Aubin’de kentinde meydana geldi. 14 aylık bebek evlerinde besledikleri köpeğin saldırıya uğradı. Ve talihsiz bebek aldığı ağır darbe ile hayatını kaybetti. Saldırının hemen ardından eve gelen polislerin başlattığı soruşturmada önemli bilgilere ulaşıldı.

14 aylık bebek köpekleri tarafından parçalandı

Polisten edinilen bilgilere göre, sabah saat 11.30 sularında evdeki   rottweiler cinsi köpeğin daha 14 aylık kız bebeğe saldırdığı belirtildi. Saldırgan köpekler küçük kızı başından ısırdı sonrasında ise diğer jack russell cinsi köpek tarafında saldırıya uğradı. Saldırının sonrasında acil olarak olay yerine gelen sağlık ekipleri, küçük kıza müdahalede bulundu. Fakat küçük kızın kalbinin durduğu tespit edildi. Sağlık ekiplerinin küçük kıza yaptığı ilk müdahale malesef işe yaramadı. Saldırgan köpeklerden rottweiler jandandarma tarafından vurularak öldürüldü. Diğeri ise belediyenin aldığı kararla ötanazi yapılacağı belirtildi. Savcılık da olay ile ilgili soruşturma başlattı.