DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
15 Ocak 2017 Haftanın Finali | Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi?

15 Ocak 2017 Haftanın Finali | Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi?

Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? Kısmetse Olur Haftanın Finali 15 Ocak 2017 tarihinde eve kim veda etti? Gökhan Sara geri mi dönüyor? 15 Ocak Kısmetse Olur’da kim elendi? Seda Akgül’ün sunduğu fenomen evlilik programı Kısmetse Olur’a bu hafta hangi isim veda etti. Evden ayrılan isimin yerine kim geldi? Gökhan’ın eve misafir olarak gelmesi ve

Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? Kısmetse Olur Haftanın Finali 15 Ocak 2017 tarihinde eve kim veda etti? Gökhan Sara geri mi dönüyor? 15 Ocak Kısmetse Olur’da kim elendi?

Seda Akgül’ün sunduğu fenomen evlilik programı Kısmetse Olur’a bu hafta hangi isim veda etti. Evden ayrılan isimin yerine kim geldi? Gökhan’ın eve misafir olarak gelmesi ve Sibel ile birlikte yemek yemesi eve geri döneceğinin sinyali mi? Bu hafta evden kim elendi ve elenen isimin yerine kim geldi? Kısmetse Olur’un 15 ocak tarihli haftanın finalinde neler yaşanacak?Bugün yayınlanan bölümde gelin adaylarından Sibel’e büyük bir sürpriz yapıldı. Bugün gelinler evinin kapısı çaldı ve içeri bir sürü malzemeyle 2 aşçı girdi. Mutfakta birbirinden güzel yemekler hazırlandı. Aşçılar özenle hazırlanan masaya gelin adayı Sibel’i davet etti. Tüm gelin adaylarının bu büyük sürpriz karşısında ağızları açık kaldı. Bu masanın sahibi evden ayrılan Gökhan’dı. Ardından ekranda Gökhan’ın vtr’si yayınlandı. Sibel gözyaşlarını tutamadı. Sürprizin şokunu henüz atlatamadan merdivenlerden Gökhan indi. Adayların hepsi bu gelişmeyi alkışlarla karşıladı. Bu yaşanan olayın ardından herkesin aklına ‘Gökhan eve geri mi dönecek?’ sorusu geldi. Bu konu hakkında gelen iddialarda Gökhan’ın 2 hafta sonra eve gireceği söylendi. Fakat bunun ile ilgili olarak net bir açıklama yok.

Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi?

Kısmetse Olur evinde bu hafta yer yerinden oynayacak. Yine reytinglere oynayan yapım eve geçen sezondaki eski yarışmacılardan birini sokacak. Haftanın finalinden önce yayınlanan bölümde eski yarışmacı Onur geliyor ve ‘Adnan gitti, onun yerine ben geldim’ diyor. Bunun gerçekliğini ise yarın akşam yayınlanacak bölümde göreceğiz. Bu hafta gelinler evinden Didem, damatlar evinden de Onur birinci oldu. Birinci olanların başbaşa gideceği yemeğe çiftler olarak gittiler. Daha sonrasında ise final gününde bomba olaylar yaşanacak. Gelinler evi elenmesi için en çok Barış’ı yazacak. Damatlar evi de elenmesi yönünde en çok Gizem’i yazacak. Normal de iki kişinin birden eleneceği söylenmişti. Sonrasında ise sadece Gizem’in elendiği açıklandı. Gelinler evinden elenen Gizem’in yerine İstanbul’dan  Merve Kovancı katıldı. Merve damat adaylarından Akın’a talip geldiğini açıkladı. Ve haftanın finaline bomba gibi düşen olay ise geçen sezonun yarışmacılarından Tankut’un eve yeniden gireceği oldu. Yayınlanan yeni fragmanda da Tankut’un eve girdiği görülüyor.