DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
20 Ağustos reyting sonuçları

20 Ağustos reyting sonuçları

TNS’nin açıkladığı verilere göre 20 ağustos reyting sonuçları belli oldu. Fox TV’nin yeni dizisi ‘Rüzgarın Kalbi’ ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. Dizi reytinglerde kaçıncı sırada yer aldı. Kanal D’nin başarılı dizisi ‘Tatlı İntikam’ı geçebildi mi? Reytinglere dair merak ettiğiniz her şey haberimizde…Öncelikle cumartesi günü en çok izlenen programlara göz atalım;Kanal D’nin yazın başlayan ve sevilen dizisi

TNS’nin açıkladığı verilere göre 20 ağustos reyting sonuçları belli oldu. Fox TV’nin yeni dizisi ‘Rüzgarın Kalbi’ ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. Dizi reytinglerde kaçıncı sırada yer aldı. Kanal D’nin başarılı dizisi ‘Tatlı İntikam’ı geçebildi mi? Reytinglere dair merak ettiğiniz her şey haberimizde…Öncelikle cumartesi günü en çok izlenen programlara göz atalım;Kanal D’nin yazın başlayan ve sevilen dizisi ‘Tatlı İntikam’, Fox Tv’de dün ilk bölümüyle yayınlanan ‘Rüzgarın Kalbi’ dizisi, Show Tv’de Mehmet Ali Erbil’in sunumuyla ‘Çarkıfelek’, Star Tv’de ‘İlker Ayrık’la var mısınız yok musunuz?‘, Kanal 7’de ise Bollywood sinemasının 100. yılına özel olarak çekilen hint dizisi ‘Yalancı Bahar’ yayınlandı.

TOTAL ilk 5 sıralaması (20 Ağustos Cumartesi)

Fox Tv’nin yeni dizisi ‘Rüzgarın Kalbi’ muhteşem bir giriş yaptı. Dizi dün TOTAL sıralamasında en çok izlenen dizi oldu. Bakalım bu başarısını haftaya devam ettirebilecek mi?Kanal D’nin başarılı dizisi ‘Tatlı İntikam’ ikinci sırada yer aldı. Dizi TOTAL’de 2,72 reyting, 10,71 share puanı aldı.Üçüncü sırada 2,48 reyting 11,61 share puanı ile ‘ATV ANA HABER’ aldı.Fox Tv’nin yeni dizisi ‘Rüzgarın Kalbi’ tekrar bölümüyle 2,34 reyting, 11,61 share puanı alarak dördüncü sırada yer aldı.Beşinci sırada 2,16 reyting, 12,22 share puanı alarak ‘Show Ana Haber’ yer aldı.

AB ilk 5 sıralaması (20 Ağustos Cumartesi)

AB grubu sıralamasında TOTAL’de birinciliği ‘Rüzgarın Kalbi’ dizisine kaptıran ‘Tatlı İntikam’ zirvede yer aldı.Fox Tv’nin yeni dizisi ‘Rüzgarın Kalbi’ 2,70 reyting, 12,24 share puanı alarak ikinci sırada yer aldı.Üçüncü sırada 2,07 reyting, 12,76 share puanı alarak ‘Show Ana Haber’ yer aldı.Dördüncü sırada 2,06 reyting, 9,75 share puanı alarak ‘Çarkıfelek’ yarışması yer aldı.Atv’de yayınlanan yabancı sinema ‘THOR’ 1,98 reyting 7,93 share puanı alarak beşinci sırada yer aldı.

TOTAL VE AB İLK 50 AYRINTILI SIRALAMA;

20 agustos ilk 50 total20 agustos ilk 50 abReyting sonuçları canlitv.com sitesinden alınmıştır.