DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
2016-2017 kış sezonu bot modelleri

2016-2017 kış sezonu bot modelleri

Sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmezi olan botlarda bu sene sizi şıklık ve zerafet bekliyor. Büyük bir beğeniyle kullanacağınız bot modelleri birbirinden farklı modellerle sizlerle… Spor tarzınızı öne çıkaracak botlar: Günlük kıyafetleriniz ile kombin yapabileceğiniz spor botlar ile tüm kışlık kıyafetleriniz ile kullanmanız mümkün.

1

Sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmezi olan botlarda bu sene sizi şıklık ve zerafet bekliyor. Büyük bir beğeniyle kullanacağınız bot modelleri birbirinden farklı modellerle sizlerle…

Spor tarzınızı öne çıkaracak botlar: Günlük kıyafetleriniz ile kombin yapabileceğiniz spor botlar ile tüm kışlık kıyafetleriniz ile kullanmanız mümkün.

2

Şıklığınıza şıklık katacak bot modelleri: Zerafetinizi gözler önüne serecek bot modelleri bu sezon çok işinize yarayacak. Çevrenizdekilerin gözdesi haline gelmenizi sağlayacak botlarrugan, deri, incecik topuk ile şıklığınızı tamamlayacak.

3

Sportif botlar, günlük yaşantınızı en iyi şekilde geçirmenizi sağlayacak. Özellikle siyah, kahve ve mavi tonları spor botlarda oldukça trend.

4

Özellikle kemerli botlar spor ürünlerde çok kullanılmakta.

5

Ancak uzun görünmek istiyorsanız ya da şık bir elbisenizi bir botla tamamlamak istiyorsanız, topuk kısmı desenli, taş süslemeleri olan bot seçebilirsiniz.

6

Şıklığınıza şıklık katacak 2016-2017 kış sezonu bot trendlerini mutlaka takip edin…