DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
2017 yılında çok ilgi görecek saç modelleri

2017 yılında çok ilgi görecek saç modelleri

2017 yılına günler kala yeni yılın yeni saç modası belli olmaya başladı. İşte 2017 yılında en çok rastlayacağınız saç modellerini sizlerle paylaştık

2017 yılına günler kala yeni yılın yeni saç modası belli olmaya başladı. İşte 2017 yılında en çok rastlayacağınız saç modellerini sizlerle paylaştık.

 1-KakülBazı dönemlerde moda olan yakın geçmişte ise demode haline gelen kaküller yeniden sizlerle buluşmaya hazır. Kakül saçlar ile modanın kalbinde ulaşabilirsiniz. Özellikle alnı geniş kişiler, yüzü uzun kişilerin kullanması daha genç gösterecektir.   2- Vazgeçilemeyen Uzun SaçlarHer yılın vazgeçilemeyenleri arasında olan uzun saçlar, bu yılda karşılacağınız modeller arasında. Bu demek oluyor ki bu yıl sıkça postiş saç ve kaynak göreceğiz anlamına gelmekte.      3- BobKısa saçlı bayanlar için oldukça ideal bir seçim olan Bob, 2017 yılındada etkili olacak. Keskin Bob, seçmek yerine dağınık kesimler daha çok kullanılacak.         4- Yan taraftan ayrılan saçlarHer kombin ile kullanabileceğiniz keskin ayrılmış saçlar bu sene en trendler arasında. Şunu bilmenizde yarar var ki, saçlarınızı hep aynı yerlerden ayırmak yerine farklı farklı yerlerden ayırmanız saç kökleriniz için oldukça yararlıdır.  5- Gözalıcı kıvırcık saçlarÖzellikle doğal kıvırcık saçlı bayanların çok sevineceği bir haber. 2017’nin trendleri arasında yer alacak kıvırcık saçlar çok kullanılacak. Eğer düz saçlara sahipseniz bir gece öncesinden hazırlamanız kıvırcık saçlara sahip olmanıza yardımcı olacaktır.        6- At KuyruğuBu yılda gevşek bağlanmış at kuyruğu saçlar her tarzda kullanılabilecek.