DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
21 Ekim vizyona girecek sinema filmleri

21 Ekim vizyona girecek sinema filmleri

Her hafta birbirinden ilgi çeken filmler vizyona girmeye devam ediyor. İşte 21 Ekim Cuma günü vizyona girecek sinema filmleri..

Jack Reacher: Asla Geri Dönme

Yönetmenliğini Edward Zwick’in yaptığı filmde Tom Cruise, Robert Knepper, Cobie Smulders, Aldis Hodge, Holt McCallany gibi isimler yer almaktadır. Aksiyon, dram içeren sinema filminde hiç olmadık bir durumda suçmalar ile karşı karşıya kalan Jack Reacher, cinayet suçmasına karşılık hayatını kurtarmaya çalışmaktadır.

İkimizin Yerine

Yönetmenliğini Umur Turagay’ın yaptığı sinema filminde Nejat İşler, Serenay Sarıkaya, Zerrin Tekindor, İştar Gökseven, Özgür Emre Yıldırım gibi isimler yer almaktadır. Dram-romantik konuları içeren filmde küçüklüğünden bu yana aile baskısı altında büyük bir disiplinle büyütülen Çiçek İnce, okuldaki edebiyat öğretmeni Doğan ile tanışmasıyla hayatı tamamen değişir. Doğan’ı görebilmek ve dikkat çekebilmek için her fırsatı değerlendiren Çiçek’i çok zor günler beklemektedir.

Ortaokul: Hayatımın En Kötü Yılları

Yönetmenliğini Steve Carr’ın yaptığı filmde, Griffin Gluck, Andrew Daly, Rob Riggle, Lauren Graham, Isabela Moner gibi isimler rol almaktadır. Rafe Khatchadorian okuldaki katı kurallardan oldukça rahatsızdır. İnadına tüm kurallara karşı performans gösteren çocuk, başına geleceklerden henüz habersizdir.

En Süper Kahramanlar

Kyung Ho Lee’n yönetmenliğini üstlendiği sinema filminde Carla Gugino, Taylor Kitsch, Tom Green, Jason Kravits gibi isimler rol almaktadır. Animasyon filmi olan ‘En Son Kahramanlar’, tamirci Sam’ın ünlü spiker ue’yı etkileyebilmek adına Sevgililer Günü gösterisi için mücevherler alması konularını işlemektedir.

İllet

Soner Acar’ın yönetmenliğini yaptığı ‘İllet’ filminde Engin Alkan (II) ,  Soner Acar gibi isimler rol almaktadır. Korku içeren sinema filminde iki kardeş Aydın ve Taner’in birlikte yaşadıkları hayatlarını anlatmaktadır. Bu kardeşler arkadaşarının kanser olan kardeşlerinin ölümlerine sebep olamsı herşeyi mahveder. Arkadaşı, bu durumun üzerine ateist bir Cin ile intikam alma peşine düşer.

Defne’nin Bir Mevsimi

2016 Türkiye-Fransa yapımı olan sinema filminde Hande Subaşı, Gökhan Alkan, Macit Sonkan, Mert Öcal, Murat Karasu gibi isimler rol almaktadır.

Rüya

Yönetmenliğini Derviş Zam’ın yaptığı dram filminde Gizem Erdem, Ebru Helvacıoğlu, Dilşad Bozyiğit, Mehmet Ali Nuroğlu, Enis Arıkan gibi isimler yer almaktadır. Bir cami projesi için mağaraya benzer bir tasarım yapan Sine, zorlu bir süreçten geçmektedir. Gittikçe değişen Sine artık farklı bir kişiliğe bürünmüştür.