DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
22 Ocak Kısmetse Olur’da kim elendi? | 22 Ocak Haftanın Finali

22 Ocak Kısmetse Olur’da kim elendi? | 22 Ocak Haftanın Finali

Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? 22 Ocak Kısmetse Olur’da kim elendi? Kısmetse Olur’a büyük eleme gecesi. Kısmetse Olur 22 Ocak 2017 Haftanın Finali Fragmanı yayınlandı mı?İki sezondur büyük izlenme rekoru kıran evlilik programı Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? Kısmetse Olur bu hafta büyük olaylarla ekrana geldi. Fakat Kısmetse Olur’un izleyicilerinin akıllarındaki tek soru

Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? 22 Ocak Kısmetse Olur’da kim elendi? Kısmetse Olur’a büyük eleme gecesi. Kısmetse Olur 22 Ocak 2017 Haftanın Finali Fragmanı yayınlandı mı?İki sezondur büyük izlenme rekoru kıran evlilik programı Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? Kısmetse Olur bu hafta büyük olaylarla ekrana geldi. Fakat Kısmetse Olur’un izleyicilerinin akıllarındaki tek soru özellikle HazSem hayranlarının ‘Hazal ve Semih eve geri dönecek mi?’. Çok sayıda seveni olan çiftin eve girip girmemesi konusunda programdan net bir açıklama yapılmadı. Hazal Babalık ve Semih Kurtuluş’un sosyal paylaşım sitesi instagramdan paylaştığı notlarda eve asla geri dönmeyeceklerini belirttiler.

22 Ocak Kısmetse Olur’da kim elendi? | 22 Ocak Haftanın Finali

Kanal D’nin gündüz kuşağının ekranlara kilitleyen evlilik programı Kısmetse Olur’da bu hafta elenen isim belli oldu. Bu haftanın birincileri gelinler evinden Aycan olurken, damatlar evinden de Akın oldu. Akın ise hak ettiği yemeği Onur’a devretti. Onur ve Aycan başbaşa yemek yedi. Fakat yemeğin ortalarında tartışan çift yemeği Akın ve Merve’ye bırakacak. Merve ise bu esnada Akın’a olan hislerini açıkça belli etti. Bakalım ikili arasında yeni aşk doğacak mı? Akın daha önceden Tuğçe ile görüşüyordu. Tuğçe de bu hafta Tankut ile bir yola çıktı.Kısmetse Olur’a veda eden ismi belirlemek için adaylar oylarını kullanmaya gitti. Kısmetse Olur 20. hafta finalinde gelinler evinden en çok ismi yazılan aday Sibel olurken, damatlar evinden de Arca oldu. Ve çeki Aycan’ın alması ile eve veda eden isim Arca oldu. Elenen isimin yerine damatlar evine kimse girmedi. Gelen iddialar arasında Pazartesi günü eve giren damat adayı Gökhan Sara olacağı var. Sibel ise Gökhan’ın eve konuk olarak girdiğini sanacak daha sonradan temelli geldiğini öğrenince havalara uçacak. Berker ve Adnan ise bu duruma çok bozulacak.