DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
23 Haziran reyting sonuçları belli oldu

23 Haziran reyting sonuçları belli oldu

23 haziran reyting sonuçları açıklandı. TOTAL ve AB’de hangi dizi birinci oldu? Dün en çok hangi program izlendi.Reytinglere dair tüm ayrıntılar haberimizde.

Merakla beklenen 23 Haziran reytingleri açıklandı. 23 Haziran’da en çok hangi dizi, yarışma, ramazan programı, haber bülteni izlendi? Tüm ayrıntılar ilkelihaber.com’da…Survivor, Yüksek Sosyete, Kördüğüm, Yeter, Beni Affet, Asla Vageçmem gibi iddialı dizi ve yarışma programlarının yarıştığı günde reytinglerin galibi kim oldu?

TOTAL ve AB’de hangi program birinci oldu?

TOTAL’de zirveyi yine Tv8’de yayınlanan Survivor programı aldı. İkinci sırada Star Tv’nin yeni dizisi Yüksek Sosyete dizisi yer alırken üçüncü ve dördüncü sıraya Atv’de yayınlanan Nihat Haipoğlu ile sahur ve iftar programları yerleşti. 5. sırada ise Show Ana Haber bulunuyor.AB’de ilk iki sıra değişmedi. Tv8’de yayınlanan Survivor AB sıralamasında da birinci olurken, Star Tv’nin yeni dizisi Yüksek Sosyete TOTAL grubundaki başarısını AB sıralamasında da sürdürerek ikinci sırada yer aldı. Üçüncü sırada FOX Ana Haber Bülteni yer alırken dördüncü sırada Yüksek Sosyete dizisinin tekrar bölümü yer aldı. TOTAL’de beşinci olan Show Ana Haber bülteni AB’de de aynı sırada yer aldı.

23 Haziran En çok izlenen dizi hangisi oldu?

23 Haziran akşamı onlarca dizi yayınlandı. En çok izlenen kanalların dizilerini ayırdığımızda elimzide şöyle bir liste oluşuyor.

  • Star TV – Yüksek Sosyete
  • Fox Tv – Kördüğüm
  • ATV – Yeter
  • Kanal D – Hayat Şarkısı (Tekrar)

Listeye göre AB ve TOTAL’de en çok reytingi alan dizi Star TV’de yayınlanan Yüksek Sosyete dizisi oldu.

23 Haziran En çok izlenen Ana Haber Bülteni hangisi oldu?

23 Haziran’da en çok izlenen Ana Haber Bülteni  belli oldu. Yeter, Beni Affet, Asla Vazgeçmem, Kördüğüm gibi iddialı dizilerden fazla reyting alarak TOTAL’de Show Ana Haber, AB’de ise Fox Ana Haber dünün en çok izlenen haber bülteni oldu.

23 Haziran En çok izlenen Ramazan Programı hangisi oldu?

23 Haziran’da en çok izlenen Ramazan Programı da belli oldu. TOTAL ve AB sıralamalarında ATV’de yayınlanan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile iftar en çok izlenen ramazan programı oldu.ABC1 grubu sıralamasıABC1 reytinglerinde ise birinci sırada TV8’de yayınlanan Survivor, ikinci sırada Star TV’de yayınlanan Yüksek Sosyete, Üçüncü sırada Show Ana Haber, dördüncü sırada Esra Erol’da yer alırken beşinci sırada ise Fox Ana Haber yer aldı.

TOTAL VE AB İLK 30 REYTİNG SONUÇLARI

23 haziran reyting sonuclari