DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
28 Kasım Reyting Sonuçları / Türkiye ‘İçerde’yim dedi

28 Kasım Reyting Sonuçları / Türkiye ‘İçerde’yim dedi

28 Kasım reyting sonuçları açıklandı. TOTAL ve AB reytinglerde hangi dizi birinci oldu? En çok hangi haber bülteni izlendi? Pazartesi günü reytingleri…

28 Kasım Pazartesi reyting sonuçları belli oldu. Türkiye’nin ekranlara kilitlendiği günde hangi dizi reytinglerde birinci oldu? Dünün reytingleri ayrıntılı olarak haberimizde.Dün birbirinden iddialı diziler reyting için kıyasıya mücadele etti. Hatta rekabet o kadar büyük ki çoğu dizi ilk bir buçuk saat reklama bile girmiyor.İçerde, Kırgın Çiçekler, Paramparça, Babam ve Ailesi ve Hangimiz Sevmedik gibi iddialı dizilerin yarıştığı günde reyting sonuçları ne oldu hep beraber inceleyelim.Reyting rekorlarını alt üst eden, her bölümünde reytinglerde yakaladığı başarıyı sosyal medyada da yakalayan İçerde dizisi, TOTAL, AB ve ABC1 reyting sonuçlarında birinci sırada yer alıyor. Dizinin özet bölümü TOTAL’de üçüncü, AB ve ABC1 gruplarında ikinci sırada yer aldı.Zirvenin eski sahibi Kırgın Çiçekler dizisi, TOTAL’de ikinci, AB’de dördüncü, ABC1’de üçüncü sırada yer aldı.Peki Paramparça? Star Tv’nin başarılı dizisi TOTAL’de beşinci, AB’de altıncı, ABC1’de beşinci sırada yer aldı.Babam ve Ailesi dizisinden haberler iyi değil. Dizi 3 reyting grubunda da ilk 1o’a giremedi. TOTAL’de onsekizinci sırada yer alan dizi, AB’de onbirincisi, ABC1’de ise onüçüncü sırada yer aldı. Kanal D’nin reyting konusunda ne kadar katı olduğunu herkes bilir. Dizi bu gidişi sürdürürse erken final görebiliriz.Gelelim Hangimiz Sevmedik? dizisine… TRT1 ekranlarında yayınlanan büyük ilgi gören dizi TOTAL reytinglerinde 22. sırada yer alırken, AB’de yedinci, ABC1’de onbeşinci sırada yer alabildi.

28-kasim-total-reytingleri
28 KASIM TOTAL REYTİNG SONUÇLARI
28-kasim-ab-reytingleri
28 KASIM AB REYTİNG SONUÇLARI
28 KASIM ABC1 REYTİNG SONUÇLARI
28 KASIM ABC1 REYTİNG SONUÇLARI

ANA HABER REYTİNG SONUÇLARI (28 KASIM)

28 Kasım’da en çok hangi Ana Haber Bülteni izlenildi? Türkiye dün en çok Show Ana Haber ve Fatih Portakal ile Fox Ana Haber’i izledi. TOTAL’de en çok izlenen Ana Haber Bülteni Show Ana Haber olurken, AB ve ABC1’de sonuç değişti. Diğer reyting gruplarında en çok izlenen haber bülteni Fatih Portakal ile Fox Ana Haber oldu.TOTAL’de dördüncü sırada yer alan Show Ana Haber, Paramparça, Babam ve Ailesi ve Hangimiz Sevmedik gibi iddialı dizileri geride bıraktı.AB’de üçüncü olan Fatih Portakal ile Fox Ana Haber üçüncü sırada yer aldı. Fox Ana Haber Kırgın Çiçekler, Paramparça, Babam ve Ailesi ve Hangimiz Sevmedik gibi iddialı dizileri geride bıraktı.ABC1’de dördüncü sırada yer alan Fox Ana Haber Paramparça, Babam ve Ailesi ve Hangimiz Sevmedik dizilerinden daha fazla reyting aldı.