DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
29 temmuz vizyona giren filmler

29 temmuz vizyona giren filmler

Hayalet Avcıları (Ghost Busters) Yönetmenliğini, Paul Feig’in yaptığı filmde Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon, Leslie Jones, Chris Hemsworth gibi oyuncular yer alıyor. Çalıştıkları üniversiteden kovulan Dr. Peter Venkman ve iki arkadaşı kendi işlerini kurma yolunda ilerlerler. New York halkını hayaletlerden kurtaran grup için işler çığrığından çıkmıştır.

1

Hayalet Avcıları (Ghost Busters)

Yönetmenliğini, Paul Feig’in yaptığı filmde Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon, Leslie Jones, Chris Hemsworth gibi oyuncular yer alıyor. Çalıştıkları üniversiteden kovulan Dr. Peter Venkman ve iki arkadaşı kendi işlerini kurma yolunda ilerlerler. New York halkını hayaletlerden kurtaran grup için işler çığrığından çıkmıştır.2Jason BourneYönetmenliğini Paul Greengrass’n yaptığı filmde Matt Damon, Alicia Vikander, Julia Stiles, Vincent Cassel, Tommy Lee Jones gibi oyuncular bulunmakta. Bourne’in hafızası geri gelmiş ve herşeyi hatırlamaya başlamıştır. Babasının ölümü ile ilgili gerçekleri gün yüzüne çıkarmak için her türlü yolu deneyen Bourne’in hikayesi.3

Eyvah Annem Dağıttı! (Bad Moms)

Scott Moore ve  Jon Lucas’n yönetmenliğini üstlendiği filmde Mila Kunis, Kathryn Hahn, Kristen Bell, Christina Applegate, Jada Pinkett Smith gibi isimler yer almakta. Amy Mitchell, ev iş çcuklar derken çok bitkin düşer. Bu durumdan bir an önce kurtulmak isteyen Amy, diğer iki arkadaı ile birlikte el ele verip “kötü anne” olmaya karar verirler.

4Şeytanın Oyuncakları (Worry Dolls)Padraig Reynolds’n yönetmenliğini üstlendiği filmde Christopher Wiehl, Kym Jackson, Tina Lifford, Samantha Smith, Kennedy Brice isimler yer alıyor. Günahlarınızdan kurtulmak için geçmişe dayalı inanışları kendine temel edinen Matt’in başı bu inanış yüzünden derde giriyor.5

Prensesim (Mon Roi)

Maïwenn’n yönetmenliğini üstlendiği filmde Vincent Cassel, Louis Garrel, Isild Le Besco, Emmanuelle Bercot ,  Patrick Raynal gibi isimler yer almaktadır. Tony Jezequel, geçirdiğikaza sonucunda uzun süreli rehabilitasyon sürecine mahsur kalmasıyla aşk hikayesini gözden geçirmek zorunda kalır.