DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
3 Adam ne zaman başlıyor? Hangi gün yayınlanacak? Konukları kimler?

3 Adam ne zaman başlıyor? Hangi gün yayınlanacak? Konukları kimler?

Tv8’in sevilen talk show programı 3 Adam yeni sezona ne zaman başlayacak? Kimler konuk olacak? 3 Adam ne zaman başlayacak? 3 Adam hayranlarına müjdeyi ‘O Ses Türkiye’nin en son yayınlanan bölümünde Acun Ilıcalı verdi. Yeni sezona sürprizlerle başlayacağı söylenen 3 Adam programı 21 Ekim Cuma günü sevenlerine merhaba diyecek. 3 Adam Sahnesi sürprizi Yeni sezonda

Tv8’in sevilen talk show programı 3 Adam yeni sezona ne zaman başlayacak? Kimler konuk olacak?

3 Adam ne zaman başlayacak?

3 Adam hayranlarına müjdeyi ‘O Ses Türkiye’nin en son yayınlanan bölümünde Acun Ilıcalı verdi. Yeni sezona sürprizlerle başlayacağı söylenen 3 Adam programı 21 Ekim Cuma günü sevenlerine merhaba diyecek.

3 Adam Sahnesi sürprizi

Yeni sezonda sevenlerine büyük sürprizlerle karşılayan 3 Adam’ın yeni köşesi ‘3 Adam Sahne’ skeç yazarlarının, yazdıkları skeçi oynamak isteyenlerin ve stand-up yapmak isteyenlerin programda sahne almasına olanak sağlayacak.

3 Adam’ın ilk konukları

3-adamTv8 ekranlarının en sevilen talk show programı 3 Adam yeni sezona sürprizlerle geliyor. Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın sunduğu program yarın yeni sezona merhaba diyecek.Programın yeni sezonda yayınlanacak ilk bölümüne, Nejat İşler’le yeni sinema filminde başrol oynayan Serenay Sarıkaya ve ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen konuk olacak.