DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
400 uçak seferi iptal edildi

400 uçak seferi iptal edildi

Japonya’da meydana gelen Mindulle Kasırgası, 400 uçak seferini iptal ettirdi. Uçak seferlerinin iptal olmasıyla 48 bin yolcu mağdur oldu.

Japonya’da meydana gelen Mindulle Kasırgası, 400 uçak seferini iptal ettirdi. Uçak seferlerinin iptal olmasıyla 48 bin yolcu mağdur oldu.Japonya’yı etkisi altına alan Mindulle Kasırgası, Doğrudan Tokyo’ya doğru ilerleyince yetkililer harekete geçti. Kasırganın herhangi bir can ve mal kaybına yol açmaması için 400’e yakın uçak seferi iptal edildi.

Meteoroloji’den açıklama geldi

tokyo-ucakDoğrudan gelen Mindulle Kasırgası için meteorolojiden açıklama geldi. Meteoroloji yetkilileri kasırganın öğle saatlerine doğru Tokyo’ya ulaşacağını ve Tokyo’dan da Tohoko bölgesine geçeceğini bildirdi. Ülkeyi olumsuz etkileyen Mindulle Kasırgası için meteoroloji yetkilileri vatandaşları uyardı.Mindulle Kasırgası sabah Mikaye adasını etkisi altına aldığı açıklandı. Mindulle Kasırgası, Mikaye bölgesinde saatte 25 kilometre hızla ilerledi. Miyake bölgesini toz duman içinde bırakan kasırganın can kaybına yol açmadığı bildirildi. Mindulle Kasırgası’na uğrayacak olan Tokyo’ya önemli uyarılar yapıldı. Tokyo’da toprak kaymaları, alçak alanlarda sel baskınları, nehirlerde kabarma, şiddetli rüzgar ve denizde fırtına olabileceğinin vurgusu yapıldı.

48 bin yolcu mağdur

Mindulle Kasırgası nedeni ile iptal edilen 400’e yakın uçak seferi vatandaşları vurdu. 48 bin yolcu uçak seferlerinin iptal olması ile birlikte mağdur oldu.