DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
A Milli Takım açıklandı! Kadroda kimler var?

A Milli Takım açıklandı! Kadroda kimler var?

A Milli Takım açıklandı. Türkiye – Kosova maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde.

A Milli Takım 12 Kasım Cumartesi günü karşılaşacağı Kosova ile karşılacak. Kadroda kimler yer alacak? EURO 2016’da yaşanan prim krizi sonrası Arda Turan, Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Gökhan Gönül’ün kadroda yer alamaması büyük tartışmalara yol açmıştı.Arda Turan, Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Gökhan Gönül, Kosova maçında kadroya alındı mı?

BİR İLK GERÇEKLEŞECEK

A Milli Takımı’mız tarihinde ilk kez resmi bir maçta Kosova ile karşılaşacak. Merakla beklenen maçın aday kadrosu belli oldu. EURO 2016’da yaşanan kriz nedeniyle bir süredir kadroda yer bulamayan Arda Turan, Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Gökhan Gönül hakkında Fatih Terim kararını verdi. Oyuncular aday kadroda yer alacaklar.Borussia Dortmund’da forma giyen genç yıldız Emre Mor aldığı ceza nedeniyle kadroda yer alamayacak.Bir süredir Fatih Terim ile sorunlar yaşayan Barcelona’da forma giyen yıldız oyuncumuz Arda Turan ‘Hocamızla konuştuk ülkemiz için yeniden hepberaberiz inşallah…’ yazmış ve milli takımda forma giyeceğinin müjdesini takipçilerine duyurmuştu.

A Milli Futbol Takımı’nın Kosova maçı aday kadrosu

kosova-turkiye-aday-kadrosy

Türkiye – Kosova maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Milli Takımın tarihinde ilk kez karşılaşacağı Kosova maçı 12 Kasım Cumartesi günü saat 20:00’da Tv8’de yayınlanacak.Tarih: 12 Kasım CumartesiSaat: 20.00Yayın: TV8