DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
A101, 210 şubesi bulunan marketler zincirini bünyesine kattı

A101, 210 şubesi bulunan marketler zincirini bünyesine kattı

a101, Türkiye’de 210 mağazası bulunan Çağrı Semt Marketler zincirini satın aldı.

2012 yılında indirim (discoun) marketçiliği alanında faaliyet gösteren Semt Marketçilik satıldı. 800 kişiden fazla personeli bulunan Çağrı Semt Market zincirinin toplam 210 mağazasını a101 satın aldı.

ANLAŞMAYA VARILDI

Taraflar arasında anlaşma sağlanıldı. Son kararı ise Rekabet Kurumu verecek.Kurum’a yapılan bildirime ilişkin “Bildirim konusu işlem, Semt Marketçilik Lojistik İnşaat Sanayi ve Tic. A.Ş. tarafından işletilmekte olan süpermarketlerin kiracılık haklarının ve bazı demirbaşlarının, Yeni Mağazacılık A.Ş. tarafından devralınmasına ilişkindir” denildi.

2012’den beri hizmet veriyor 210 mağazası bulunuyor

Çağrı Semt Market zincirinin toplam 210 mağazasını bulunuyor. İndirim (discoun) marketçiliği alanında faaliyet gösteren şirketin 210 mağazası bulunuyor. Kara Ailesi’nin sahip olduğu Çağrı Hipermarketleri’nin ise satış planının dışında olduğu öğrenildi. Çağrı Hipermarketleri’nin tümü İstanbul’da bulunuyor. Toplamda 45 mağazası var.Semt Çağrı mağazalarını satın alan A101’in sahibi ise Aydın Ailesi. Aydın Örme, ailenin en çok bilinen şirketi konumundaydı.