DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
ABD’de feci tren kazası! Çok sayıda yaralı var…

ABD’de feci tren kazası! Çok sayıda yaralı var…

ABD’de feci tren kazası çok sayıda insanın hayatını kararttı. İstasyonda tren bekleyen yolcular büyük bir şokla karşı karşıya kaldı.\r\n\r\n

ABD’de feci tren kazası çok sayıda insanın hayatını kararttı. İstasyonda tren bekleyen yolcular büyük bir şokla karşı karşıya kaldı.

ABD’NİN ACI GÜNÜ

ABD’de yaşanan korkunç kaza yürekleri ağza getirdi. New Jersey eyaletinde faaliyet gösteren trenin raydan çıkması ölüme davetiye çıkardı. Raydan çıkan tren Hoboken Tren İstasyonu’nda  bulunan bir platforma çarpmasının ardından anca durabildi. Feci kazada 100’e yakın kişinin ağır yara aldığı açıklandı.

Yolcuların beklediği yere girdi

abd-tren-kazaabd-tren-kaza-1abd-tren-kaza-2Meydana gelen korkunç kaza ile ilgili BBC’nin yer verdiği haberde Hoboken Tren İstasyonu’nda çok sayıda yolcunun beklediği ve raydan çıkan trenin o bölüme çarptığı bilgileri vardı. Görgü tanıklarının verdiği ifadeler arasında da aynı bilgiler yer alıyordu. Kazada yaralanan yaklaşık 100 yaralıya anında müdahale edildiği ve en yakın hastanelere kaldırıldığı belirtildi. Henüz yaralıların sağlık durumları hakkında bir verilmediği açıklandı.Olayın şokunu daha üzerinden atamamış bir görgü tanığı  ise, “Ben trende değildim ama olaydan hemen sonra geldim. Çatıdan su akıyordu ve insanlar camlardan dışarı tırmanıyordu. İnsanlar yerde kafası kanlar içinde oturuyordu. Çok fazla yaralı vardı” şeklinde konuşarak o korku dolu anları anlattı.