DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
ABD’de korkunç kaza : Çok sayıda ölü!

ABD’de korkunç kaza : Çok sayıda ölü!

ABD’de meydana gelen korkunç kazada yürekler ağıza geldi. İlk gelen bilgilere göre kazada çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.\r\n\r\n

ABD’de meydana gelen korkunç kazada yürekler ağıza geldi. İlk gelen bilgilere göre kazada çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

ABD feci kaza ile sarsıldı

ABD’nin California eyaletinde meydan gelen feci kazada tur otobüsü ve tır çarpıştı. Seyir halinde olan tur otobüsü otoyolda bulunan bir TIR’a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüsün yarısı TIR’ın altına girdi. Kazada 13 kişi hayatını kaybederken, 31 kişinin de yaralandığı açıklandı.abd-de-feci-kazaCalifornia’da gerçekleşen kaza ile ilgili gelen ilk bilgilere göre, Red Earth Casinosu’ndan alınan yolcular Los Angeles’a gitmek için yola çıktı. İçinde onlarca yolcunun bulunduğu tur otobüsü Palm Springs yakınlarında kontrolden çıktı. Tur otobüsü korkunç bir şekilde TIR’ın altına girdi. Otobüsün yarısı TIR’ın altına girince, otobüs şoförünün de bulunduğu tam 13 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Korkunç kazanın hemen ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 13 kişinin hayatını kaybetmesinin yanı sıra çok sayıda vatandaşında yaralandığını açıkladı. Yapılan ilk müdahalelerin ardından 5’i ağır olmak üzere 31 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.ABD’de 13 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan kaza ile ilgili hemen soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturmada ABD Ulusal Ulaşım Güvenliği Kurulu’nun da yer alacağı belirtildi.

Endonezya’da uçak faciası: 13 ölü

Endonezya’nın Batam şehrinden Pangkal Pinang’a uçuş yapan Endonezya Polisi’ne ait m-28 Skytruck tipi uçak denize düştü. Yaşanan faciada 13 kişi hayatını kaybederken olayla ilgili soruşturma devam ediyor.M-28 Skytruck ile Singapur Hava Trafik Kontrol Merkezi son temas 11:28’de uçağın kalkışından 50 dakika sonra kuruldu. Kontrolörlerin ulaşmaya çalıştığı uçaktan haber alınamayınca bölgeye arama kurtarma ekipleri gönderildi.Uçakta bulunan 8 yolcu, 5 mürettebat hayatını kaybetti. Uçağın enkazı Endonezyalı balıkçılar tarafından Riau Adası açıklarında bulundu.Bölge halkının uçağa ait olduğu düşünülen koltuk, polise ait çeşitli belgeler ve içinde cep telefonu yer aldığı bir çanta bulduğu aktarıldı.Bölge halkının kaza yakın bölgede uçağa ait olduğu düşünülen koltuk, polise ait çeşitli belgeler ve içinde cep telefonu yer aldığı bir çanta bulduğu aktarıldı.endonezya-ucakOlayla ilgili olarak Endonezya ve Singapur havacılık yetkilileri tarafından hemen soruşturma başlatıldı.