DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
AB’ye kaçmak isteyen 5 Türk yakalandı

AB’ye kaçmak isteyen 5 Türk yakalandı

Ukrayna’da sınır dışına kaçmak isteyen 12 kişinin yakalandığı açıkladı. Yakalanan 12 kişinin arasında 5 Türk bulunuyordu.\r\n

Ukrayna’da sınır dışına kaçmak isteyen 12 kişinin yakalandığı açıkladı. Yakalanan 12 kişinin arasında 5 Türk bulunuyordu.Ukrayna Sınır Güvenliği Servisinden olay ile ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklamada Ukrayna’nın batısında bulunan Lviv ve Zakarpatya’dan AB sınırlarına kaçmak isteyen 5’i Türk 12 kişinin gözaltına alındığını bildirdi. AB’ye kaçmak isterken yakalanan 12 kişinin kimlikleri açıklanmadı. Kaçak geçmeye çalışan içindelerinde 5 Türk’ün bulunduğu vatandaşlar hakkında Ukrayna Sınır Güvenliği Servisinden yapılan o açıklama da şu ifadelere yer verildi.

AB’ye kaçmak isteyenler ile ilgili yapılan o açıklama

ab-ye-kacmak-isteyen-5-turk “Sınıra 10 metre kala, gece yarısı sınırı ihlal etmeye çalışan beş yetişkin ve dört çocuğun sınır ihlali engellendi. İki erkek, bir kadın ve iki çocuğun Türk vatandaşı, bir erkek, bir kadın ve iki çocuğun Ermenistan vatandaşı olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan kişilerin hepsinin Ukrayna’ya yasal yolla geldikleri belirlendi. Bu kişilerin soğuk havada küçük yaştaki çocuklarının hayatlarını riske sokarak, pasaport kontrolüne girmeden sınırı ormanın içinden geçmeye karar verdikleri ortaya çıktı”

Ailesini öldürüp, cesetlerinden yahni yaptı

Ukrayna’da gözü dönen 29 yaşındaki adamın ailesini öldürdükten sonra cesetleri parçalara ayırıp yahni yaptığından şüpheleniyor.Ukrayna’nın başkenti Kiev’de yaşayan 29 yaşındaki adı açıklanmayan bir adamın yaptıkları duyanları şoke etti. Polis zanlının amcasını, yengesini ve yeğenlerini öldürdüğünden şüpheleniyor. Ailesini öldüren gözü dönmüş zanlının daha sonrasında ise mutfaktan aldığı bıçakla cesetleri parçalara ayırdığı ifade edildi. Vatandaşlar şüphelenilen bu olayın üzerine polis ekiplerine haber verdi. Alınan ihbarın ardından eve baskın düzenledi.

Ailesini öldürüp, cesetlerinden yahni yaptı

Ukrayna’nın başkenti Kiev polis sözcüsünün konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, zanlının ailesini öldürüp parçalara ayırdığı ihtimalinin üzerinde durduklarını ifade etti. Ve “Daireye girdimizde kavanozlarda ve tencerelerde beden parçaları gördük. Zanlı yeğen, akrabalarının beden parçalarını tencerede pişirmekteydi. Pişirilmiş insan etlerini muhafaza etmek için konserve kavanozlarına koymuştu. Yeğen, akrabalarının vücut parçalarını birkaç tencerede kaynatıp yahni olarak pişirmişti. Polisin daireye intikalinden evvel pişirdiği beden parçalarını birkaç kavanoza istiflemişti.” dedi.Polis sözcüsü Krischenko: “29 yaşındaki zanlının ikamet etmiş olabileceği bütün adresleri kontrol ediyoruz. Çok geniş çaplı bir soruşturma içinde bütün her detayı araştırıyoruz. Muhtemelen zanlının işlediği tek vahşi cinayet bundan ibaret değil.” şeklindeki sözlerini de açıklamasına ekledi.