DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Acun’dan sevgilisine 6.2 milyon dolarlık jest

Acun’dan sevgilisine 6.2 milyon dolarlık jest

Türkiye’nin en çok izlenen programlarından olan Survivor’un sunucu Acun Ilıcalı’dan sevgilisi Şeyma Subaşına 6.2 milyon dolarlık malikane.\r\n\r\n

Türkiye’nin en çok izlenen programlarından olan Survivor’un sunucu Acun Ilıcalı’dan sevgilisi Şeyma Subaşı’na 6.2 milyon dolarlık malikane.Survivor çekimleri için sürekli Dominik’ta bulunan Acun Ilıcalı sevgilisi Şeyma Subaşı ve kızı Melisa’dan ayrı kalıyor. Bu ayrılığa dayanamayıp sevgilisine Miami’de 6.2 milyon dolara bir malikane satın aldı. Sevgilisi Şeyma Subaşı’na bu malikaneyi hediye etti.

6.2 milyon dolarlık malikanede bakın neler var

acun ilicaliAcun Ilıcalı’nın aldığı bu malikane Miami Beach’teki Palm Island’da bulunuyor. Şeyma Subaşı’na hediye edilen bu malikane tam 650 metrekare ve 5 adet yatak odası var. 5 yatak odasının dışında profesyonel mutfağı, ev sineması ve şarap mahzeni de bulunuyor. Malikanenin denize olan uzaklığı ise yaklaşık 1 metre kadar.

Acun eski eşini de unutmadı

Sevgilisi Şeyma Subaşı’na 6.2 milyon dolarlık malikane alan Acun Ilıcalı boşandığı eski eşi Zeynep Ilıcalı’yı da unutmadı. Zeynep Ilıcalı’ya yeni yapılan İstanbul Zorlu Center’da bir daire aldı.  İstanbul Zorlu Center’da bulunan bu daireyi ise 6 milyon dolar satın aldı.Acun Ilıcalı daha önce Beykoz Konakları’nda hayatlarını sürdüren eski eşi Zeynep Ilıcalı ve kızlarına  Zincirlikuyu’daki lüks daireyi almıştı. Bu sayede Zeynep Ilıcalı Beşiktaş’taki Thanx Co isimli şirketine daha kolay ulaşım sağlamasını sağlamıştı.

Şeyma Şubaşı Kimdir?

seyma-subasiŞeyma Subaşı, yaptığı televizyon programlarıyla en tanınan isimler arasına giren Acun Ilıcalı’nın sevgilisi. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın çok büyük bir aşk yaşadıkları ifade ediliyor. Bu çift sürekli göz önünde ve magazin dünyasından uzakta kalmayı tercih ediyor. İnstagram hesabına attığı fotoğraflarla  Şeyma Subaşı’nın sosyal medya da aktif olduğunu görüyoruz.Şeyma Subaşı, Acun’un bir kaç sene önce sunduğu ‘Var mısın? Yok musun?’ programına katılan bir isimdi. Programın bitişiyle adları pek çok kez birlikte anıldı. Ve bu haberin doğru olduğunu kanıtladılar. Şeyma Subaşı ile aşk yaşamaya başlayan Acun Ilıcalı’nın eşi ve 2 kızı vardı. Yıllar önce başlayan Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı aşkı hızla devam ederken, Acun Ilıcalı eski eşi Zeynep Ilıcalı’dan hala boşanmadığı ortaya çıktı.’Var mısın? Yok musun?’ programıyla başlayan bu büyük aşktan bir çocuğu dünyaya geldi. Dünyaya gelen kızlarının adını ise ‘Melisa’ koydular.