DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Alışveriş merkezi önünde büyük facia!

Alışveriş merkezi önünde büyük facia!

Avustralya’nın Melbourne kentinde bulunan bir alışveriş merkezinin önünde büyük facia yaşandı. Facia da 3 kişi hayatını kaybederken, 20 kişi de yaralandı.Avustralya’da bir kişi aracını alışveriş merkezinin önündeki vatandaşların üzerine sürdü. Ne olduğuna anlam veremeyen vatandaşlar kaçacak yer aradı. Fakat kazada 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Net olarak açıklanmayan bilgilerde ise en az 20 kişinin

Avustralya’nın Melbourne kentinde bulunan bir alışveriş merkezinin önünde büyük facia yaşandı. Facia da 3 kişi hayatını kaybederken, 20 kişi de yaralandı.Avustralya’da bir kişi aracını alışveriş merkezinin önündeki vatandaşların üzerine sürdü. Ne olduğuna anlam veremeyen vatandaşlar kaçacak yer aradı. Fakat kazada 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Net olarak açıklanmayan bilgilerde ise en az 20 kişinin yaralandığı ifade edildi. Aracı vatandaşların üzerine süren saldırgan ise hemen yakalanarak gözaltına alındı. Daha sonrasında polisten gelen açıklamada bu olayın Avustralya’nın güneyinde yaşanan bıçaklama saldırısı ile bağlantısı olduğu ifade edildi.

Alışveriş merkezi önünde büyük facia : 3 ölü

Ülkenin önemli gazetelerinde ise saldırıda yaralan vatandaşların bölgeye en yakın hastanelere kaldırıldığı bilgileri yer aldı. Yaralılardan üçünün ise durumunun ağır olduğu ikisininde hayati tehlikesinin olduğu belirtildi. Yaralıların arasında da 4 çocuk bulunduğu ve onlarında çocuk hastanesine sevk edildiği açıklandı. Victoria Polis Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada da zanlının gözetim altına alındığı, saldırınında terörle bağlantılı olmadığı bildirildi. Polis ise son olarak halkın bu akşam şehirden uzak durmalarını istedi.