DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Almanya’da koca cinneti!

Almanya’da koca cinneti!

Almanya’da yaşayan Türk ailenin boşanma süreci cinnetle noktalandı. Meydana gelen olayda bir erkek hayatını kaybederken, bir kadın da yoğun bakıma alındı. \r\n\r\n

Almanya’da yaşayan Türk ailenin boşanma süreci cinnetle noktalandı. Meydana gelen olayda bir erkek hayatını kaybederken,  bir kadın da yoğun bakıma alındı.Almanya’nın Düren kentinde yaşayan ailenin boşanma kararı hayatlarını kararttı. Genç çift ayrılma kararı aldı. Daha sonrasında ise baba annenin çalıştığı kuaförü bastı. Yaşanan korkunç olay ile ilgili polisten açıklama geldi. Polisin yaptığı açıklamada olayın 18 ekim 2016 tarihinde saat 14.45 civarlarında meydana geldiği, 27 yaşındaki babanın, eşine saldırdıktan sonra kendisinin de intihar ettiği belirtildi.

Almanya’da koca cinneti

almanya-da-koca-cinayeti27 yaşındaki saldırgan Wirteltor Meydanı civarlarında bulunan  “super10 haircompany” isimli bir kuaföre girdi. Bu kuaförde eşi çalışıyordu. Elinde silah ile içeri dalan saldırgandan korkan tüm vatandaşlar dışarı kaçtı. Kuaför salonunda gelen iddialara göre sadece genç çift kaldı. Salonda bağırmaya ve ateş saçmaya başlayan adam korku dolu anlar yaşattı. Gelen ateş seslerinin ardından vatandaşlar hemen polise ihbar etti. Çok geçmeden olay yerine gelen polis kuaför salonuna girdi. Saat 16.30 sularında girilen kuaför salonunda 2 kişinin ağır yaralı vaziyette yerde yattığını gördü. 27 yaşındaki erkek olay yerinde hayatını kaybederken, genç kadın ise hemen ameliyata alındı. Ameliyatın ardından ise durumunun ağır olduğu ve yoğun bakıma alındığı bildirildi. Savcılık ise meydana gelen bu olayın boşanma davasından kaynaklandığı belirtildi.