DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Almanya’da kurbanlık fiyatları ne kadar?

Almanya’da kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurban bayramının yaklaşmasıyla birlikte başlayan heyecan Almanya’yı da sardı. Peki Almanya’da kurbanlık fiyatları ne kadar? Kurbanlık alacak vatandaşlar dikkat!\r\n\r\n

Kurban bayramının yaklaşmasıyla birlikte başlayan heyecan Almanya’yı da sardı. Peki Almanya’da kurbanlık fiyatları ne kadar? Kurbanlık alacak vatandaşlar dikkat!Yaklaşan kurban bayramı ile birlikte kurbanlıklar pazarlarda yerlerini aldı. Müslüman aleminin kutsal bayramı olarak sayılan Kurban Bayramı 11 Eylül’de başlıyor. Bayram ile gelen tatil 9 güne çıkarıldı. Almanya’da yaşayan gurbetçilerde bu heyecana ortak oluyor. Almanya’da da kurbanlıklar çiftliklerde satılmak üzere alıcılarını bekliyor. Almanya’da bu yıl kurbanlık fiyatları 150 avro ve 900 avro arasında değişiyor.

Küçükbaş : 150 – 900 avro

Büyükbaş : 1.400 – 1.900 avro

kurbanlikDansweiler’da Doğan Saklar isimli çiftlik sahibi kurbanlıkların hazır olduğunu söyledi. Çiftliğinde hem büyük hem küçük baş hayvan bulundurduğunu ifade etti. Geçen yılki kurbanlık fiyatları ile bu yılki fiyatların hemen hemen aynı olduğunu söylerken şu açıklamada bulundu.”Bayrama iki-üç hafta kala müşterilerimiz gelip kurbanlarını seçiyorlar, işaretliyorlar, bayram günü de kurbanlarını kesiyorlar. Küçükbaşlarda fiyatlarımız 150 ile 250 avro, büyükbaşlarda 1.400 ile 1.900 avro arasında, kilosuna göre değişiyor.”