DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Almanyalı kadın Türkiye’de lime lime edilip çöpe atıldı

Almanyalı kadın Türkiye’de lime lime edilip çöpe atıldı

Almanya’nın Berlin doğumlu olan Songül Erçil’in bedeni öldürüldükten sonra lime lime edilip çöpe atıldı. İşte Adana’da yaşanan korkunç olayın ayrıntıları…\r\n\r\n

Almanya’nın Berlin doğumlu olan Songül Erçil’in bedeni öldürüldükten sonra lime lime edilip çöpe atıldı. İşte Adana’da yaşanan korkunç olayın ayrıntıları…Adana’da yapılan araştırmalar sonucu çöp arıtma ve ayrıştırma tesislerinde rastlanan kesik kol ve bacak yetkilileri harekete geçirdi. Çöpten çıkan bacak ve kolun öncesinde Mersin’de denize atılmış kol ve bacakları olmayan bir cesed bulunmuştu. Yapılan DNA testleri sonucunda bu vücut parçalarının Berlin doğumlu olan Songül Erçil’e ait olduğu ortaya çıktı. Eşi Songül Erçil’i öldürdüğü şüphesi ile kocası Fatih K. gözaltına alındı.

Almanyalı kadın Adana’da öldürüldü

Cinayet ile ilgili yapılan soruşturmayı genişleten polis, çöpte bulunan kol ve bacağı taşıyan kamyonları tek tek incelemeye aldı. Yapılan geniş çaplı incelemenin ardından kol ve bacağın Sucuzade Mahallesi Obalar Caddesi’ndeki çöpten toplandığı ortaya çıktı. Çıkan sonucun hemen ardından mahalleye giden ekipler bölgeyi mercek altına aldılar. Ekipler mahalle sakinlerine son zamanlarda bu bölgelerde tek başına yaşayan ve kayıp olan bir kadının olup olmadığını sordu. Bölgedeki  pansiyon ve otellere yönelen polis, Kasaplar Çarşındaki bir pansiyonda yalnız yaşayan Songül Erçil’den bir haftadan beri haber alınamadığını ortaya çıkardı. Hemen güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Ve 27 yaşındaki Songül Erçil’in en son 30071 sokakta görüldüğü belirlendi. İşlediği cinayetin sonrasında kahvede çırak olarak çalışan Fatih K.’nın Uşak’a gittiğini belirledi. Fatih K.’yı takip altına alan ekipler, şüpheliyi Adana’ya döndüğü otogarda gözaltına aldı.

CİNAYETİ İŞLEDİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Berlinli eşi Songül Erçil’i öldürdüğünü itiraf eden Fatih K’nın çalıştığı kahvede cinayete ilişkin delillere ulaştı. Ve kahvenin tuvaletinde Songül Erçil’e ait saçlar bulundu. Taranan tuvalette de yoğun şekilde kan lekelerine rastlandı. Songül Erçil’in uyuşturucu almak için tuvaleti kullanmak istediğini öne süren Fatih K. ifadesinde, “Çıkmasını söyledim çıkmayınca tartıştık. Ben de boğdum. Öldüğünden emin olmak için kafasına çekiçle vurdum. Sonra cesedi ortadan kaldırmak için bıçak ve çekiç yardımıyla cesedi 5 parçaya ayırarak moloz çuvallarına koydum” dedi.