DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Almanya’nın sevilen dizisinin Türk aktörü Erdoğan Atalay evlendi

Almanya’nın sevilen dizisinin Türk aktörü Erdoğan Atalay evlendi

Almanya’nın beğenilerek izlenen dizi oyuncusu Erdoğan Atalay evlendi. Sevgilisi ve menajeri Katja Ohneck ile evlenen Atalay henüz resmi olarak nikahlı değil. Resmi nikahın yazın Almanya’da gerçekleşecek. Almanya’nın en sevilen polisiye dizilerinden Kobra Takibi’nin (Alarm für Cobra) başrol oyuncusu Erdoğan Atalay, noel tatilini sevgilisi ve menajeri Katja Ohneck ve oğulları Maris (4) ile Maldivler’de geçirdi. Atalay

Almanya’nın beğenilerek izlenen dizi oyuncusu Erdoğan Atalay evlendi. Sevgilisi ve menajeri Katja Ohneck ile evlenen Atalay henüz resmi olarak nikahlı değil. Resmi nikahın yazın Almanya’da gerçekleşecek.

Almanya’nın en sevilen polisiye dizilerinden Kobra Takibi’nin (Alarm für Cobra) başrol oyuncusu Erdoğan Atalay, noel tatilini sevgilisi ve menajeri Katja Ohneck ve oğulları Maris (4) ile Maldivler’de geçirdi. Atalay tatili aynı ülkede uzun yıllardır birlikte yaşadığı Ohneck ile evlenerek tamamladı.

EVLİLİK ALMANYA’DAKİ NİKAHLA RESMİYET KAZANACAK

Ancak Bild gazetesinin haberine göre 50 yaşındaki Atalay’ın düğün merasi sadece sembolik bir anlam taşıyor. Atalay,Almanya’ya geldiğinde bütün akraba ve yakınların da katılacağı şekilde bir düğün merasimi düzenleyecek. Kilisede kıyılacak nikahla birlikte evlilik hukuki bir boyut kazanacak.Alman basınına konuşan sevgilisi ve menajeri Ohneck (40), “Düğün günü olarak 7 Temmuz’u seçtik. 8 Temmuz benim, 9 Temmuz ise oğlumuzun doğum günü.” şeklinde konuştu.

GELİNLİK ÇOK YAKIŞINCA OTEL PERSONELİNİ KIRAMAMIŞLAR

Bununla birlkikte Maldivler’İn sahillerinde yapılan yıldırım evlilik çift için de sürpriz olmuş. Bu merasimin planlanmış bir merasim olmadığını anlatan Ohneck, nişanla birlikte hızını alamayan otel personeli, düğün merasimini de yapmak istemiş. Çift ilk önce bu fikre biraz çekinceli yaklaşsa da gelinlik çok yakışınca hayır diyememiş. Milyonlarca aksiyon dizisi izleyicisinin gönlünde taht kuran Atalay ise merasimi ‘hayatının en güzel günü’ olarak değerlendiriyor.

KOBRA TAKİBİ TÜRKİYE’DE DE SEVİLEREK İZLENİYOR

Kobra Takibi, Almanya’da 20 yılı aşkın bir süredir RTL kanalında yayınlanıyor. Kanal D, Kanal A, TV8, TV2, Olay TV, Tvem, Ege TV ve TV 41’de de bir süre yayınlanan dizi bu sayede Türkiye’de de biliniyor.

TİYATRO VE SİNEMA SANATÇISI TEOMAN ALTAY’IN OĞLU

Dizide başrol karakterlerinden Semir Gürkan’ı oynayan Erdoğan Atalay, bu sayede dizinin Almanya’daki Türkler tarafından da sevilerek izlenmesini sağladı. Hannover doğumlu Atalay’ın babası Türk tiyatro ve sinema sanatçısı Teoman Atalay, annesi ise bir Alman. 1987 yılında Hamburg Müzik ve Sanat Yüksekokulu’nda okumaya başlayan aktör, ilk oyunculuk tecrübesini bir tiyatro oyununda yaşamış. Atalay bu oyunda, Alaaddin’in Lambası’nda cin rolünü üstlenmiş.