DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Atakan Arslan’dan küfür açıklaması

Atakan Arslan’dan küfür açıklaması

Survivor 2016’nın şampiyonu Çağan Atakan Arslan’ın Türk halkına küfür ettiği görüntüler sosyal medyada yayınlanmış, büyük tepkiler almıştı.

Geçtiğimiz günlerde Survivor 2016’da şampiyon olan Atakan Arslan’ın Türk halkına küfür ettiği video gündeme bomba gibi düşmüştü.Gelen tepkilerden sonra Atakan Arslan, Tv8 ekranlarında yayınlanan ‘Aramızda Kalmasın’ programına katıldı ve konuyla ilgili açıklama yaptı.

ATAKAN ARSLAN’IN AÇIKLAMASI

‘Farklı bir algı yaratılmaya çalışıldı. Ben bir dövüş sporu yapıyorum biliyorsunuz. 2011 yılında tarihte ilk kez Altın madalyayı ülkemize getirdim ve istiklal marşını okuttum. Videoyu çeken arkadaşımız Murat. Biz onunla beraber o gün antrenman yaptık. Yeni bir maça hazırlanıyorum ve maç zamanları biraz daha agresifleşiriz. O gün de çok güzel bir antrenman yaptık. Eve geldik. Biz o videoda kendi aramızda şakalaşıyoruz. Ben de çok güzel bir müzik eşliğinde kendimi motive ediyorum. Ben burada eğlenirken, Murat da beni dalgaya alıyor. Bunu whatsapp’tan grubumuz var oradan paylaşıyor. Orada eğleniyorum ben. Ben argo bir sözcük söylediğim ve gündeme geldiğim için Türk halkından özür diliyorum. Ben ülkemin bayrağını dalgalandırırken böyle bir şeyin olması beni üzdü açıkcası. Burada bir yanlışlık var. O videoda karşılıklı bir konuşmaya giriyoruz. Basit bir video. Orada anlaşılan şeyler yanlış anlaşıldı. Bu sosyal medya terörüdür.’ dedi.