DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR

ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR

Ülkemizin başına bela olan,terör olayları gün geçtikçe zıvanadan çıkmakta ve duyarlı milletimizi derinden yaralamaktadır. Terör öyle bir illettir ki hangi ülkede yaşanırsa yaşansın bunu tasvip etmek, insani bir davranış değildir. Bu kaos ortamından nemalanan bazı çıkar güruhları aslına bakarsanız kendi elleriyle besledikleri caniler tarafından, bir gün perişan olacaklarının farkında değiller. En bariz örneği bir kaç gün önce PKK terör örgütü

Ülkemizin başına bela olan,terör olayları gün geçtikçe zıvanadan çıkmakta ve duyarlı milletimizi derinden yaralamaktadır.

Terör öyle bir illettir ki hangi ülkede yaşanırsa yaşansın bunu tasvip etmek, insani bir davranış değildir. Bu kaos ortamından nemalanan bazı çıkar güruhları aslına bakarsanız kendi elleriyle besledikleri caniler tarafından, bir gün perişan olacaklarının farkında değiller. En bariz örneği bir kaç gün önce PKK terör örgütü mensuplarına Belçika Devletinin kuçak açarak Brüksel meydanına çatır kurdurması ve akabinde o ülkede bombalı terör saldırısıyla masum onlarca insanın bu menfur saldırıda hayatlarını kaybetmeleri vahim bir olaydır.

Bu duruma bizlerin sevinmesi insanî ve ahlakî olamaz her şeyden önce ölenler insan  ne kadar manidar bir söz: 'YARATILANI SEV, YARADANDAN ÖTÜRÜ' Dini, ırkı, dili ne olursa olsun herşeyden önce insan olduğunu unutmamak gerek.

Devletler arası çıkarlar söz konusu olabilir.

Ancak bir insanın yaşamına veya toplumun yaşam standartlarını terör tehditi ile yıkmaya çalışmak insani bir davranış değildir. 30 yıldan fazladır ülkemiz üzerinde oynan terör oyunu artık millet olarak sabrımızı taşırmıştır. Küresel güç dediğimiz empeyalist sömürgeci güçler binlerce vatandaşımızın, Askerimizin ve Polisimizin şehit olmalarına vesile olmuşlardır.

Halen bu kindar davranışlarını sürdürmekteler. Bunun taşeronluğunu Ermeni asala örgütünün devamı olan PKK terör örgütü üstlenmektedir. Gerekçeleri ülkemizin olmazsa olmazı olarak kabul ettiğimiz hiç söz konusu olmadığı halde KÜRT vatandaşlarımızın haklarını savunacaklarını lanse ederek bölücü faaliyetler sergilemekteler. Bunların legal kolu olarak siyasi arenada boy gösteren malum siyasi parti meclisimizde ülkemizin çıkarları için çalışmıyor, sözüm ona Kandil ve İmralı'dan gelecek örgüt elabaşlarının talimatlarıyla harekat ediyor. Hatırlatmakta hiçbir beis görmüyorum.

Birkaç sene öncesinde Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı olan ve şu anda malum partinin milletvekili olan şahsın Kandilce görevlendirilen KCK'lı (PKK'nın şehir yapılanması) belediye işçisine öz savunmada bulunmuştur. Bu durumdan anlaşılıyor ki: Bu siyasiler her ne kadar seçimle gelseler dahi kendi siyasi iradelerini kullanamayacak kadar zavallılar. Talimat örgütten gelmekte bunlar da figüranlığa devam etmekteler. Zira aksini yapmaları gibi bir söz hakkına sahip değiller.

Geçen gün bir haberde Diyarbakır Bağlar' da canı yanan bir esnaf vatandaşımız malum partinin ve bölgenin milletvekiline çok manidar serzenişte bulundu: "Ben sizlere oy verdim ancak sizler bizlere sahip çıkmadınız, terör evimizi,yuvamızı başımıza yıktı." demesi üzerin malum milletvekilinin nutku tutuldu. Cevap veremeden oradan ayrılması artık her şeyi alenen ortaya koymaktadır.

Ateş düştüğü yeri yakıyor.Artık Kürt vatandaşımız da bunlara itibar etmiyor. Bunun üzerine yüce devletimiz her zaman olduğu gibi yine de şefkatlı kollarını açıp oradaki vatandaşına güven vererek bu olumsuzluklardan kurtulmasını sağlamalı ve terörün kökünü kazımalı kim veya kimler destek veriyorsa onların inlerine girilmeli ve Türk'ün cesaretini ve vatanseverliğini bir kez daha iç ve dış mihraklara göstermeliyiz…

Artık, millet olarak şehit haberi duymak, göz yaşı dökmek istemiyoruz..

Geleceğimizin en büyük teminatı olan çocuklarımızı terör illetinden uzak tutmak ve yılgılığa ve rehavete kapılmadan kardeşçe yaşamak bu aziz milletimizin hakkı değil mi?