DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Barcelona-Real Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda?

Barcelona-Real Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda?

Barcelona ve Real Madrid arasındaki karşılaşma hangi kanalda, ne zaman karşılaşacak?

Avrupa’nın en büyük rekabeti El Clasico yani Barcelona-Real Madrid karşılaşması yine nefesleri kesecek. Gözler Dünya’nın en iyi iki futbolcusu olan Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo’da olacak. Bu önemli karşılaşma ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?Barcelona evinde oynamasına karşın son maçlardan istediği sonucu alamadan ayrıldı. Real Madrid ise forma bir grafik sergiliyor. Eflatun beyazlılar La Liga’da oynadığı son 5 maçtan galibiyetle ayrıldı. Barcelona cephesinde Jeremie Mathieu sakatlığı nedeniyle sahada olamayacak. Jordi Alba’nın oynayıp oynayamayacağı karşılaşmanın öncesinde belli olacak. Real Madrid’de ise Gareth Bale, Alvaro Morata, Toni Kroos ve Fabio Coentrao gibi isimlerin sakatlıkları bulunuyor. Barcelona forması giyen Arda Turan’ın maça yedek kulübesinde başlaması bekleniyor.

Muhtemel 11’ler:

Barcelona: Ter Stegen, Roberto, Mascherano, Pique, Alba, Rakitic, Busquets, Suarez, Neymar, Messi, Luis SuarezReal Madrid: Navas, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Modric, Kovacic, Vazquez, Isco, Ronaldo, Benzema

Hangi kanalda?

3 Aralık Cumartesi günü saat 18.30’da başlayacak mücadele Nou Camp’ta oynanacak. Zorlu karşılaşma Lig TV3 ekranlarından naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı yönetecek hakem ise Clos Gomez olarak atandı.

Geçen sezon oynanan maçlar

İlk maçta Santiago Bernabeu’da oynanan maçta Barcelona rakibini adeta domine etti. Barça maçtan 4-0 galibiyetle ayrıldı. Goller ise Suarez(2), Neymar ve Iniesta’dan geldi.Geçtiğimiz sezon Nou Camp’ta oynanan maçta Gerard Pique, Barcelona’yı 1-0 öne geçirmişti. Sonrasında Karim Benzema ve Cristiano Ronaldo’nun ayağından gelen gollerle Real Madrid karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmıştı.

Barça evinde geçit vermiyor

Barcelona evi olan Nou Camp’ta rakibi Real Madrid’e verdiği galibiyet şansı oldukça az. Barcelona, La Liga’da evinde oynadığı 86 Real Madrid karşılaşmasında 66 kez galip geldi. Real Madrid ise sadece 20 galibiyet alabildi. Bu büyük rekabet tarihi boyunca Real Madrid 391 golüne karşın Barcelona 379 gol kaydetti.

Arda Turan maça yedek olarak başlayacak

Barcelona’da Lionel Messi ve Neymar gibi yıldızların yokluğunda onları aratmayan Arda Turan son karşılaşmalara sonrada dahil oldu. Maç öncesinde büyük bir sürprizin yaşanmaması halinde Milli futbolcunun maça yedek kulübesinden başlaması bekleniyor. Milli futbolcu bu sezon şimdiye dek 15 maçta forma giydi ve 5 gol 4 asistle takımına katkı sağladı.