DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Berlin’deki bir hastanede dehşet anları: 1 ölü

Berlin’deki bir hastanede dehşet anları: 1 ölü

Almanya her geçen gün gelen saldırı ve patlama haberleriyle sarsılıyor. Berlin’de bulunan Benjamin Franklin Üniversite Hastanesi’nde doktora saldırı düzenlendi.\r\n\r\n

Almanya her geçen gün gelen saldırı ve patlama haberleriyle sarsılıyor. Bu seferde Berlin’deki bir hastanede dehşet anları: 1 ölüABenjamin Franklin Üniversite Hastanesi’nde bir doktora düzenlenen saldırıda ağır yaralanan doktor acil müdahale ile tedavi altına alındı. Doktora saldırıda bulunan zanlı ise korkunç olayın ardından intihar etti. Benjamin Franklin Üniversite Hastanesi’nden gelen silah sesleri kentteki vatandaşları şoka uğrattı.Benjamin Franklin Üniversite Hastanesi’ndeki doktora düzenlenen hain saldırıya ilişkin ilk açıklama yapıldı. Açıklamada yer alan bilgiye göre saldırının terör saldırısı ile ilgili bir bağlantısı olduğunun üzerinde duruldu.Hain saldırının hemen ardından olay yerine komando birliği gönderildi. Komando birliği anında hastaneyi kontrol altına aldı ve hastane normal işleyişine geri döndü.

Almanya’daki o saldırıyı IŞİD üstlendialmanya-saldiri

Bavyera eyaletinin Ansbach kentindeki restoranın önünde meydana gelen bombalı saldırıyı  IŞİD üstlendi. Saldırganın telefonunda şok görüntülere rastlandı.Geçtiğimiz gün Ansbach’ta düzenlenen saldırı ile ilgili ilginç detaylar ortaya çıktı. Saldırgana ait ele geçen telefonda terör örgütü IŞİD ile ilgili görüntüler bulundu. Bavyera Eyaleti İçişleri Bakanı Joachim Herrmann, saldırıyı IŞİD’in üstlendiğini açıkladı.

Deutsche Welle’nin haberi

Deutsche Welle’nin yer verdiği haberde ise, saldırıyı gerçekleştiren zanlının telefonunda Almanları Allah adına bir terör saldırısı düzenlemekle tehdit ettiği görüntülerine ulaşıldı. Ve buna ek olarak 27 yaşındaki Suriyeli mültecinin üzerinden ve evinden 2 telefon ve birçok SIM kartı çıktı.

Amak haber ajansının haberi

IŞİD yakını olarak tanınan Amak haber ajansı ise saldırgan hakkında “İslam devletinin askeri” açıklamasında bulundu.