DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Beşiktaş’ın Fernando Torres transferinde gelişme var!

Beşiktaş’ın Fernando Torres transferinde gelişme var!

Kadrosundaki hücum oyuncularından beklediğini alamayan Siyah-beyazlılar eldeki alternatifleri arttırmak için transfere hız verdi. Medyada sıkça Beşiktaş’ın Fernando Torres için Atletico Madrid takımına resmi teklifte bulunduğu ve Torres’in bu transfere onay verdiği yönünde haberler çıktı. Haberlerin ardından Atletico Madrid başkanı transferle ilgili ilk ağızdan konuştu.Son olarak Mitrovic’i renklerine bağlayan Beşiktaş’ta arayışları devam ediyor. Siyah-beyazlıların transferde öncelik yerdiği

Kadrosundaki hücum oyuncularından beklediğini alamayan Siyah-beyazlılar eldeki alternatifleri arttırmak için transfere hız verdi. Medyada sıkça Beşiktaş’ın Fernando Torres için Atletico Madrid takımına resmi teklifte bulunduğu ve Torres’in bu transfere onay verdiği yönünde haberler çıktı. Haberlerin ardından Atletico Madrid başkanı transferle ilgili ilk ağızdan konuştu.Son olarak Mitrovic’i renklerine bağlayan Beşiktaş’ta arayışları devam ediyor. Siyah-beyazlıların transferde öncelik yerdiği bölgeler arasında forvet de bulunuyor. Cenk Tosun istenilen çizginin altında değil ancak Vincent Aboubakar için aynı şeyleri söylemek mümkün değil. Kamerunlu futbolcu Spor Toto Süper Lig’de çıktığı 14 maçta rakip ağları sadece 3 kez sarstı ve kaçırdığı gollerle taraftarı zaman zaman çileden çıkardı.Forvet bölgesinde Cenk Tosun dışındaki tek alternatifin Aboubakar olması Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in elini zorlarken yönetimi de transfere yönlendiriyor. Ancak bir forvet oyuncusunun transfer edilip edilmeyeceği belirsizliğini koruyor.

Fernando Torres ile anlaşıldığı iddia edildi

La Liga’da mücadele eden Atletico Madrid’in İspanyol golcüsü Fernando Torres ve Beşiktaş’ın adı ara transferin başından beri yan yana telaffuz ediliyor.Bu hafta içi iki takımın başkanları Fikret Orman ve Enrique Cerezo arasında bir görüşme gerçekleştiği ve bu görüşmenin sonunda tarafların anlaşmaya vardığı yönünde iddialar ortaya atıldı. Öyle ki İspanyol kulübünün başkanı Cerezo’nun kulüpten alacaklarına karşılık oyuncuyu bedelsiz olarak Beşiktaş’a satabileceklerini söylediği basında yer alan haberler arasındaydı.

Cerezo’dan basında çıkan iddiaları yalanlar nitelikte sözler

Bu iddiaların asılsız olduğu bugün Atletico Madrid Başkanı Cerezo’nun yaptığı açıklamayla gün yüzüne çıktı. Radyospor’a konuşan Cerezo, Beşiktaş kulübünün kendilerine resmi ya da resmi olmayan herhangi bir teklifte bulunmadığını açıkladı.Başkan ayrıca herhangi bir Türk kulübünün Fernando Torres’le ilgilenmediğini söylerken oyuncunun yola Atletico Madrid’le devam edeceğini sözlerine ekledi.

Beşiktaş’ta forvet transferi olacak mı?

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak bugün transfer planlarıyla ilgili basına bir demeç verdi. Albayrak, forvet için bir transferin yapılıp yapılmayacağını soran bir gazeteciye “Forvet transferi konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 1-2 oyuncuya teklifte bulunduk, transferi yapmak için yapmak istemiyoruz. Kamerun Milli Takımı ve Türkiye Milli Takımı’nda oynayan forvetimiz var. Forvet almasak bile sorun değil, fazla mal göz çıkarmaz.” şeklinde cevap verdi.