DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Bu hafta vizyona hangi filmler girecek?

Bu hafta vizyona hangi filmler girecek?

Sinemaseverler, bu hafta birbirinden heycanlı 8 film sizleri bekliyor. Bu hafta (01.07.2016) 2 yerli 6 yabancı olmak üzere 8 film vizyona girecek.

01 Temmuz 2016 Cuma günü 2’si yerli 6’sı yabancı olmak üzere birbirinden heycanlı 8 film vizyona giriyor.

Üç Harfliler 3: Karabüyü

Alper Mestçi’nin yönetmenliğini yaptığı filmde, anne ve babasının vefatının ardından evden ayrılarak orada kalmaları için başka birilerini bulan Alev, yeni evlenen çiftler için evi kiraya verir. Ancak bu çift çokta normal kişiler değildir ve Alev’e musallat olmaya başlarlar. Filmde Merve Ateş ,  Özay Fecht ,  Seda Oğuz ,  Fatma Nilgün İslamoğlu ,  Deniz Gündoğdu isimleri yer almaktadır.uc-harfliler-karabuyuArınma Gecesi 3: Seçim YılıJames DeMonaco’nın yönetmenliğini yaptığı filmde Elizabeth Mitchell ,  Frank Grillo ,  Mykelti Williamson , Edwin Hodge ,  Ethan Phillips gibi isimler yer almaktadır. Önceki seride film dünyada 200 milyon dolarlık gişe yaparak beklenmeyen bir başarıya imza atmıştır.arinma-gecesi-secim-yiliThe BFG (The Big Friendly Giant)Steven Spielberg’ın yönetmenliğini yaptığı filmde, Mark Rylance ,  Ruby Barnhill ,  Penelope Wilton , Jemaine Clement ,  Rebecca Hall gibi isimler yer almaktadır. Filmde 10 yaşında yetim bir çocuğun çocukları yemesiyle ünlü devlerin biri tarafından kaçırılmasıyla hayatının sonuna geldiği düşünür ancak o dev beklentinin tam tersine çocuğa sevgi dolu davranır. Ta ki diğer devlerin çocuğu gözlerine kestirene kadar.the-bfg

Midnight Special

Alton Meyer, tuhaf kişilikte bir çocuktur, ilginç güçleri bulunan çocuk yer altındaki tarikatın onu tapmasına neden olur. Jeff Nichols’ın yönettiği filmde Kirsten Dunst ,  Michael Shannon ,  Joel Edgerton ,  Sam Shepard ,  Adam Driver gibi isimler yer almaktadır.

midnight-special

Hitler’e Suikast

George Elser 1915  Kasım ayında Hitler’e suikast girişiminde bulunmuş ancak başarısız olmuştur. George Elser’in hapishanedeki yaşadıkları anlatılmaktadır. Filmin yönetmenliğini Oliver Hirschbiegel üstlenmiştir. Katharina Schüttler ,  Burghart Klaußner ,  Christian Friedel ,  Michael Kranz ,  Johann Von Bülow gibi isimler yer almaktadır.

hitlere-suikast

Babaannem

Anne ve babasını trafik kazasında kaybeden Mehmet, üstüne birde bütün mal varlıklarını kaybedince büyük bir yıkıma uğrar. İntihara bile kalkışan Mehmet, babaannesini karşısında bulmasıyla hayata tutunur. Filmin yönetmenliğini Serkan Özarslan üstlendi. Oyuncular arasında Mehmetcan Mincinozlu ,  Meral Çetinkaya ,  Tuna Kiremitçi ,  Özgül Koşar ,  Neslihan Aka gibi isimler yer aldı.

babaannem

Bir Kadın+Bir Erkek

Ünlü besteci Antoine Abeilard, bir müzik için Hindistan’a gider ve orada Anna Hamon ile tanışır. Bu ikili arkadaş olurlar ve ilişkileri karmaşık bir hal almaya başlar. Filmin yönetmenliğini Claude Lelouch üstlenmektedir, Jean Dujardin ,  Elsa Zylberstein ,  Christopher Lambert , Alice Pol ,  Venantino Venantini gibi isimler yer almaktadır.

bir-kadin-bir-erkek

Küçük Şovalye Trenk

Sir Wertolt için çalışan 10 yaşındaki Trenk, babasının haksız yere hapse atılmasıyla bir ejdarha sorunu yüzünden düzenlenen turnavayı kazanıp babasını kurtarmak ister. Henüz 10 yaşında olmasına rağmen heycanlı ve tehlikeli bir maceraya atılır. Filmin yönetmenliğini Anthony Power üstlenmiştir.

kucuk-sovalye-trenk