DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Cem Karaca ve Barış Manço FETÖ’ye yıllarca hizmet etti iddiası

Cem Karaca ve Barış Manço FETÖ’ye yıllarca hizmet etti iddiası

Ünlü yapımcı Erol Köse‘den gündemi sarsacak iddia…Yapımcılık dışında sunuculukta yapan köse sosyal medya hesabından efsane sanatçı Cem Karaca ve Barış Manço hakkında iddia ortaya attı. “Cem Karaca ve Barış Manço FETÖ’cüydü” Köse, 1 Şubat 1999 yılında hayatını kaybeden Barış Manço ve 8 Şubat 2004 yılında hayatını kaybeden Cem Karaca’nın yıllarca FETÖ himayesine girdiğini ve yıllarca örgüte hizmet

Ünlü yapımcı Erol Köse‘den gündemi sarsacak iddia…Yapımcılık dışında sunuculukta yapan köse sosyal medya hesabından efsane sanatçı Cem Karaca ve Barış Manço hakkında iddia ortaya attı.

“Cem Karaca ve Barış Manço FETÖ’cüydü”

Köse, 1 Şubat 1999 yılında hayatını kaybeden Barış Manço ve 8 Şubat 2004 yılında hayatını kaybeden Cem Karaca’nın yıllarca FETÖ himayesine girdiğini ve yıllarca örgüte hizmet ettiklerini iddia etti.Erol Köse iddialarını TvEm’de sunuculuğunu ‘Söylemezsem Olmaz’ programında belgeleriyle kanıtlayacağını söyledi.

Sosyal medyada Köse’ye büyük tepki

Gündeme sık sık hakaret ve iddialarla gelen Köse’ye sosyal medyada büyük tepki var. Sosyal medya kullanan kişilerin çoğu Köse’nin iddialarını programın reyting alması için ortaya attığını savunurken çoğu kullanıcıda Köse’nin gündeme gelebilmek için efsane sanatçıları kullandığını savundu.

Köse’ye yapılan yorumlardan bazıları;