DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Çok yazık oldu! ‘Rüzgarın Kalbi’ final yapıyor!

Çok yazık oldu! ‘Rüzgarın Kalbi’ final yapıyor!

‘Bittiği yerde başlayan bir aşk hikayesi’ sloganıyla hayatımıza giren ‘Rüzgarın Kalbi’ dizisi final yapıyor. İki hafta önce yazdığım yazıda dizinin yayın gününün değiştirildiğini ve bu hamlenin dizi için kötü sonuçlar doğuracağını belirtmiştim.Genç kadrosuyla milyonlarca insanın beğenisini kazanan diziden final haberi geldi. ‘Rüzgarın Kalbi’ neden final yapıyor? Dizinin yanlış hamleden dolayı final yaptığını söylemek çok iyimser olacak.

‘Bittiği yerde başlayan bir aşk hikayesi’ sloganıyla hayatımıza giren ‘Rüzgarın Kalbi’ dizisi final yapıyor. İki hafta önce yazdığım yazıda dizinin yayın gününün değiştirildiğini ve bu hamlenin dizi için kötü sonuçlar doğuracağını belirtmiştim.Genç kadrosuyla milyonlarca insanın beğenisini kazanan diziden final haberi geldi.

‘Rüzgarın Kalbi’ neden final yapıyor?

Dizinin yanlış hamleden dolayı final yaptığını söylemek çok iyimser olacak. Bana göre dizi göz göre göre kanal tarafından bitirildi. Cumartesi günleri reytinglerde ilk 5’de rahatlıkla yer bulan diziyi, İçerde, Babam ve Ailesi, Kırgın Çiçekler, Paramparça gibi başarılı dizilerin yayınlandığı Pazartesi gününe al ve başarılı olmasını bekle.Dizi sektörünü çok az takip eden biri dizinin Pazartesi günü başarılı olamayacağını görürdü.Sebebini bilmiyorum ama kısaca özetlemek gerekirse, ‘Rüzgarın Kalbi’ dizisi göz göre göre Fox TV tarafından kurban edildi.

Burak Serdar Şanal’dan final açıklaması

Rüzgarın Kalbi dizisinin başrol oyuncusu Burak Serdar Şanal, dizinin böyle bir finali hakketmediğini söylercesine sosyal medya hesabından final kararını duyurdu.“Aylardır emek verdiğimiz Rüzgarın Kalbi dizi projesi sizlerin sayesinde haftalarca 1. olduğu halde yayın günü değiştirilmiştir. Haliyle aynı başarıyı gösterememiş ve yayından kaldırılma kararı alınmıştır. . Bölüm final bölümümüzdür. Gecesini gündüzüne katıp 140 dakika dizi çekip üstüne işsiz kalan 100 kişilik ekibime, yapımda emeği geçen herkese ve özellikler sizlere teşekkürler. Saygılar…”