DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Demet Akalın dansçılarını azarlayarak sahneden kovdu

Demet Akalın dansçılarını azarlayarak sahneden kovdu

Sosyal medya hesabındanda tatil ve konser anılarını sık sık takipçileriyle paylaşan ünlü popçu, geçtiğimiz akşam Çeşme’de ki konserinde dansçılarına kızarak sahneden kovdu ve olay adeta yarattı.

Ünlü ve iddialı popçu Demet Akalın, sezon başından bu yana hem tatil yaparak hem de konser vererek para kazanmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabındanda tatil ve konser anılarını sık sık takipçileriyle paylaşan ünlü popçu, geçtiğimiz akşam Çeşme’de ki konserinde kızarak dansçılarını kovdu ve olay adeta yarattı.

Demet Akalın dansçılarını azarladı

Bodrum’dan sonra Çeşme’de tatiline ara vermeden devam eden Demet Akalın, hem tatil yaparken hemde konser programlarını yapmaya devam ediyor. 3 yıl aradan sonra tekrar Çeşme’de sahne almaya başlayan Demet Akalın, dansçılarına sinirlenince kızarak sahneden kovdu.2Çeşme’de sahne alan Demet Akalın, konser sırasında dansçılarına kızınca şarkısını yarıda kesti ve ‘Zaten 4-5 gündür güzel tatil yapıyorsunuz. Çıkmanıza gerek yok ben kendi kendimi eğlendiririm’ dedi. Oldukça sinirli olduğu görülen Demet Akalın’ın bu tavrı üzerine dansçı grup sahneden inmek zorunda kaldı.1‘Burada mum gibi duracaksınız, mum’ diyen Demet Akalın, dansçılarına olan sinirine bir türlü hakim olamadı. Sinirden eli ayağı titreyen ünlü popçu dansçıları sahneden kovduktan sonra konser programına kendisi devam etti.Kızını bırakıp hayranlarını eğlendirmek için oraya geldiğini söyleyen Demet Akalın, konser sırasında bulunan basın mensuplarının kameralarını kapatmasını isteyerek konser programına devam etti.