DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Deniz Seki’yi tutuklayan hakim ve savcılar da gözaltında

Deniz Seki’yi tutuklayan hakim ve savcılar da gözaltında

Cezaevinde tutuklu bulunan Deniz Seki’nin davası ile ilgilenen hakim ve savcılar 15 Temmuz’da gerçekleşen darbe girişiminin ardından gözaltına alındılar.

İki yıldır cezaevinde tutuklu bulunan şarkıcı Deniz Seki’nin davası ile ilgilenen hakim ve savcılar 15 Temmuz’da gerçekleşen başarısız darbe girişiminin ardından gözaltına alındılar.Gelişmelerinde ardından Deniz Seki’nin avukatı Naim Karakay, Twitter hesabı üzerinden bu açıklamaları yaptı;

“Deniz Seki’nin soruşturma savcısı Bilal Bayraktar, hükmü veren hakimler Osman Kaya, Eşref Aksu ve duruşma savcısı Salim Duran ile lehe temyizi geri çeken Sadrettin Sarıkaya da gözaltında. AİHM nin ihlal kararı vermesine neden olanlar da bunlar. Deniz Seki gibi katledilen bir hukuk sistemiyle değil adaletle yargılansınlar dileriz. Seki’de Yargıtay 10.CD deki kararda aleyhte oy veren her iki üye Mehmet Özkan ve Hakkı Torlak’a da amuda kaldırılmamış bir hukuk dilerim. Herkes için intikam değil sadece adalet.”
Seki’nin kardeşi Serkan Seki ise instagram hesabından;
“Deniz Seki’nin “SORUŞTURMA SAVCISI” Bilal Bayraktar… “HÜKMÜ VEREN HAKİMLER” Osman Kaya, Eşref Aksu…  “DURUŞMA SAVCISI” Salim Duran… “LEHE TEMYİZİ GERİ ÇEKEN” Sadrettin Sarıkaya GÖZALTINDA!.
İHM’nin ihlal kararı vermesine neden olanlar da bunlar! Ömrümüzden 8 sene çalanlar da bunlar!” paylaşımında bulundu.
serkan seki