DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Ekrandaki yazılar nasıl büyütülür ? Nasıl küçültülür?

Ekrandaki yazılar nasıl büyütülür ? Nasıl küçültülür?

Bilgisayarınız da okuduğunuz Haberleri, makaleleri, yorumdaki yazıları bazen gözle seçmek zor olabilir , okumakta sıkıntı çekebilirsiniz Bu yazıları büyütmenin bir yolu var.Bilgisayarın Mozilla Browser kullananlar için ; Mozilla Araç Çubuğunda Görünüm > Yakınlaştırma > Yaklaş yada Uzaklaş ( Ctrl ++ ) tuşlarını kullanabilirsiniz. Ayarları eski haline getirmek için Sıfırla  yada Ctrl + 0 (sıfır)  tuşlarına

Bilgisayarınız da okuduğunuz Haberleri, makaleleri, yorumdaki yazıları bazen gözle seçmek zor olabilir , okumakta sıkıntı çekebilirsiniz Bu yazıları büyütmenin bir yolu var.Bilgisayarın

Mozilla Browser kullananlar için ;

Mozilla Araç Çubuğunda Görünüm > Yakınlaştırma > Yaklaş yada Uzaklaş ( Ctrl ++ ) tuşlarını kullanabilirsiniz. Ayarları eski haline getirmek için Sıfırla  yada Ctrl + 0 (sıfır)  tuşlarına basabilirsiniz.indir

Google Chrome Browser kullananlar için ;

Google Browser sağ  üst kısmında Araçlar kısmına girdiğinizde yakınlaştır sekmesinden ayarlayabilirsiniz. ayarlayabilirsiniz.indir (1)

İnternet Explorer Kullananlar için ;

Menü  kısmında görünüm sekmesinin altında yakınlaştır kısmı altında istediğiniz yakınlığı ayarlayabilirsiniz.indir (2)

Bilgisayarınızda okuduğunuz Haberleri,makaleleri,yorumdaki yazıları bazen gözle seçmek zor olabilir , okumakda sıkıntı çekebilirsiniz Bu yazıları büyütmenin bir yolu olmalı bende bu konu üzerinde duracağım . Okuduğumuz bu yazıları nasıl büyültebiliriz Sorunun cevabını veriyorum.

Mozilla Browser kullananlar için ;

Mozilla Araç Çubuğunda Görünüm > Yakınlaştırma > Yaklaş yada Uzaklaş ( Ctrl ++ ) tuşlarını kullanabilirsiniz.Ayarları eski haline getirmek için Sıfırla  yada Ctrl + 0 (sıfır)  tuşlarına Basabilirsiniz. 

Google Chrome Browseri kullananlar için ;

Google Browser Sağ  üst kısmında Araçlar kısmına girdiğinizde Yakınşlatır Sekmesinden duruma göre ayarlayabilirsiniz. 

İnternet Explorer Kullananlar için ;

Menu kısmında Görünüm Sekmesinin Altında Yakınşlatır kısmı altında istediğiniz yakınlar yada uzaklık ayarı değiştirebilirsiniz. 

İpucu ;

1- Ekrandaki Yazıları Yakınlaştırmak ve Uzaklaştırmak için Klavyedeki  Control Tuşu ileYakınlaştırmak için CTRL  +  TuşlarınıUzaklaştırmak için CTRL  – Tuşlarını   Bu ayarları Sıfırlamak normak ayarlara dönmek için CTRL  0 (sıfır ) Tuşlarına Basabilirsiniz.2- Diğer bir ipuçu ise Ctrl Tuşuna Basılı tutup   Mause ( farenin ) Döner Topu ile öne veya arkaya Döndürerek büyütüp küçültebilirsiniz.