DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Erika Steinbach, Merkel’i prostesto amaçlı CDU’dan istifa etti

Erika Steinbach, Merkel’i prostesto amaçlı CDU’dan istifa etti

Almanya Başkanı Angela Merkel’i eleştiren Steinbach, Merkel’in hukuku tanımadığını ifade ederek protesto amacıyla CDU’dan istifa etti. Steinbach, “Aylarca kim oldukları bilinmeden insanların otobüsler ve trenlerle sınırdan taşınması istisnai bir durum değil, AB anlaşmaları ve bizim yasal düzenlemelerimize aykırı olarak yapılan kasıtlı bir eylemdi” dedi.Almanya Başkanı Angela Merkel’in sığınmacı politikalarını doğru bulmayarak eleştiren Steinbach, prostesto amacıyla

Almanya Başkanı Angela Merkel’i eleştiren Steinbach, Merkel’in hukuku tanımadığını ifade ederek protesto amacıyla CDU’dan istifa etti.

Steinbach, “Aylarca kim oldukları bilinmeden insanların otobüsler ve trenlerle sınırdan taşınması istisnai bir durum değil, AB anlaşmaları ve bizim yasal düzenlemelerimize aykırı olarak yapılan kasıtlı bir eylemdi” dedi.Almanya Başkanı Angela Merkel’in sığınmacı politikalarını doğru bulmayarak eleştiren Steinbach, prostesto amacıyla kırk yıldan fazla zamandır üye lduu Hristiyan Demoktrat Birlik Partisi’nden istifa etti.Erika Steinbach, istifasını Şu anda CDU’yu seçer miyim? Hayır. Bu şartlarda CDU’ya üye olur muyum? Hayır. Buradan dürüstçe şu sonuca ulaşılabilir; CDU’dan ayrılmak” sözleriyle duyurdu.Erika Steinbach, “Umarım AfD, yeniden ciddi bir muhalefetin olması için Federal Parlamentoya girer. Demokrasi ancak böylelikle canlı kalır” diye konuştu.

Erika Steinbach kimdir?

Erika Steinbach (yardım / info) (25 Temmuz 1943 doğumlu), Almanya’da muhafazakar bir politikacıymış ve 1998’den 2014’e kadar Kovanlar Federasyonu başkanlığını yapmıştır. Hessen Devleti, Almanya Parlamentosu, Federal Meclis üyesi, 1990 yılından bu yana Ocak 2017 yılına kadar Hıristiyan Demokratik Birlik olarak milletvekili ve bundan sonra da bağımsız olarak. Frankfurt am Main II’nin seçim bölgesini temsil ediyor ve CDU / CSU parlamento grubunun insan hakları ve insani yardım yardımı sözcüsü. CDU / CSU parlamento koalisyonunun liderliğine ve 2000’den 2010’a kadar CDU ulusal kuruluna üye olarak görev yaptı. Erika Steinbach müzik okudu ve bir politikacı olmadan önce konser orkestralarının üyesiydi.