DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Facebook Messenger gizli oyunlarına yenisi eklendi

Facebook Messenger gizli oyunlarına yenisi eklendi

Facebook Messenger uygulaması üzerinden arkadaşlarınızla karşılıklı oyun oynayabileceğinizi biliyor muydunuz? İşte Facebook’un yeni oyunu…

Facebook Messenger uygulamasına Çarşamba günü gelen güncelleme ile yeni bir oyun daha eklendi.Messenger uygulamasını güncelleyen kişiler arkadaşlarıyla karşılıklı top sektirme oyunu oynayabilecek.Facebook Top Sektirme oyunu nasıl oynanır? Eğer “top sektirme” oyununun nasıl oynanacağını bilmiyorsanız emoloji’lerden futbol topunu oynamak istediğiniz arkadaşınıza gönderin. Gönderdiğiniz emoloji’yi tıkladığınızda oyun ekranı açılacak.

Facebook Messenger basketbol oyunu

Facebook  Messenger Basketbol oyunu nasıl oynanır?

Facebook‘un ilk gizli oyunu “basketbol” oyunu da “top sektirme” oyunu ile aynı mantıkta çalışıyor. Oynamak istediğiniz arkadaşınıza emoloji’lerden basketbol topu gönderin. Gönderdiğiniz emoloji’ye tıklayın ve oyun başlasın.Facebook’un oyun güncellemeleri devam edecek gibi görünüyor. Tahminlere göre ilerleyen günlerde oyun güncellemelerine spor oyunları üzerinden devam edilecek. Bakalım ilerleyen günlerde ne tür oyunlar güncellemeye dahil edilecek?