DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Final haberleri peş peşe geliyor! Babam ve Ailesi’de bitti

Final haberleri peş peşe geliyor! Babam ve Ailesi’de bitti

Dizilerin kabusu olan reytingler Kanal D’nin Babam ve Ailesi dizisini de vurdu. İddialı dizinin 13. bölümüyle final yapacağı öğrenildi.

Reytingler dizilerin kabusu olmaya devam ediyor. Birbirinden iddialı diziler teker teker yayından kaldırılıyor. Reytinglerin son kurbanı Kanal D’de yayınlanan Babam ve Ailesi dizisi oldu.Başrollerini Ayça Bingöl, Bülent İnal ve Ceyda Düvenci’nin paylaştığı sezonun en iddialı dizilerinden biri olan ‘Babam ve Ailesi’ yayından kaldırıldı.Babam ve Ailesi dizisinin yanından kaldırılma nedeni diğer dizilerle aynı. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut, final haberini Twitter hesabından “Babam ve Ailesi 13. bölümde final yapacaktır” yazarak duyurdu.

DİĞER FİNAL HABERİ GELEN DİZİLER

Sezonun iddialı dizileri Rüzgarın Kalbi, İntikam ve Familya dizisinden sonra Yüksek Sosyete ve Kiralık Aşk dizisinden de final haberi geldi.Başrollerini Engin Öztürk, Hazar Ergüçlü, Zuhal Olcay, Hakkı Erkök ve Taner Barlas gibi ünlü oyuncuların paylaştığı Yüksek Sosyete dizisi de reyting kurbanı oldu.Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan reytinglerde zirvede yer alan ‘Yüksek Sosyete’ dizisi reytinglerde düşüş yaşayınca Star TV yayın gününü ‘Cesur ve Güzel’ dizisiyle değiştirmişti.Yeni gününde de reytinglerde düşüş yaşayan dizi yayından kaldırıldı. Dizi gelecek haftalarda final bölümüyle ekranlara gelecek.Bir diğer final haberi de Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi ‘Kiralık Aşk‘tan geldi. Sosyal medyada hızla yayılan dizinin final yapacağı iddia edilen haberlere kısa süre sonra dizinin yapım şirketi tarafından yalanlama geldi. Şimdilik devam edeceği açıklanan ‘Kiralık Aşk’ın ne zaman final yapacağı henüz belli değil.

KİRALIK AŞK’IN FİNAL YAPACAĞI HABERLERİNE YALANLAMA

Önceki gün final yapacağı iddia edilen ‘Kiralık Aşk’ dizinin yapımcısı ORTAKS yapım şirketinden iddialar hakkında açıklama yapıldı. Final tarihinin henüz kesinleştirilmediğini belirten açıklamada şu ifadelere yer verildi,“Geçen sene Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan ve kısa zamanda çok sevilen Kiralık Aşk isimli dizimizin yeni sezonuna başlarken, kanalımızla yapmış olduğumuz görüşmeler ile hikayemizin yolculuğunun nerede ve ne şekilde finalize olacağını tasarlamıştık.Stratejik planlamamıza göre; hikayemizi birlikte kararlaştırdığımız doğrultuda adım adım ilerletiyoruz ancak final tarihimizi henüz kesinleştirmedik.Dizimizin çekimleri son hızla ve çok keyifli bir şekilde devam etmektedir. Final tarihimiz belirlendiğinde konuyla ilgili duyuru tarafımızca yapılacaktır.”kiralik-ask-yapimci-aciklama

2016 yılında hangi diziler reyting kurbanı oldu?