DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Galatasaray’ın kiralık stoperi Denayer İngiltere’ye dönecek mi?

Galatasaray’ın kiralık stoperi Denayer İngiltere’ye dönecek mi?

Galatasaray’a sezon başında Manchester City’den kiralık olarak gelen Jason Denayer’in kaderi belli oluyor. Denayer hakkında son kararı İngiliz ekibinin yeni teknik direktörü Pep Guardiola verecek.

Galatasaray’ın geçtiğimiz yaz transfer döneminde kiralık olarak Manchester City’den kadrosuna kattığı Belçikalı savunmacı Jason Denayer, 1 senede gösterdiği performansla taraftarın beğenisini toplamıştı.

Ziraat Türkiye Kupası zaferinin ardından sarı-kırmızılı formaya veda eden genç savunmacının EURO 2016 sonrasında geleceği şekillenecek. İngiliz ekibinin başına geçen Pep Guardiola’nın yeni bir kadro kurması bekleniyor. Buna göre İngiliz ekibinin geçtiğimiz iki sezonda olduğu gibi Denayer’i kiralaması bekleniyor.

AMK Spor’da yer alan habere göre İspanyol çalıştırıcının vereceği rapor doğrultusunda sarı-kırmızılıların harekete geçmesi bekleniyor. Sarı-kırmızılı formayla 28 resmi maça çıkan Denayer’in 3 asisti bulunuyor. Bu yaz EURO 2016’nın sürpriz adayları arasında yer alan Belçika’da başarılı savunmacının yıldızını parlatması sürpriz olmayacaktır.

Kiralık olarak daha önce İskoçya Ligi ekiplerinden Celtic’de forma giyen 20 yaşındaki savunmacının City ile sözleşmesi 2020 yılına kadar devam ediyor.