DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Game of Thrones’a yeni türk oyuncu dahil oluyor

Game of Thrones’a yeni türk oyuncu dahil oluyor

Game of Thrones, kadrosuna Türk oyuncuları katmaya devam ediyor. Sevilen dizinin kadrosuna 7. sezonda bir Türk oyuncu daha dahil olacak.

Kiraz Mevsim’in sevilen oyuncusu tüm dünyada her bölümü merakla beklenen efsane dizi Game of Thrones kadrosuna dahil olmaya hazırlanıyor.Game of Thrones dizisinin yeni Türk’ü Özge Gürel hakkında detaylar….En çok seyredilen diziler arasında zirveyi kimseye kaptırmayan, her bölümüyle izleyicide merak uyandıran kurgusu ve oyuncularıyla başarılı dizi Game of Thrones’da bir Türk rüzgarı daha esecek. Özge Gürel, Game of Thrones’ta oyayacak mı? İşte merak edilen sorunun cevabı…

“KİRAZ MEVSİMİ’NİN ÖYKÜ’SÜ”

Geçtiğimiz günlerde 6.sezon finaliyle ekranlara kısa bir süre ara veren Game of Thrones(Taht Oyunları) dizisinin sevenlerini yakından ilgilen bir haber geldi.ozge-gurel-game-ofGame of Thrones’ta yer alan Sibel Kekilli, Tamer Hassan ve Onur Can Çaylı’dan sonra Kiraz Mevsim’in güzel oyuncusu Özge Gürel’de 7.sezonda kadroya dahil olmaya hazırlanıyor.Kiraz Mevsimi’nin Öykü’sü Özge Gürel’in dahil olacağının duyulması, Game of Thrones’in türk hayranları dış basında yer alan bu habere çok sevindiler.

“STARK’A HAYAT VERECEK”

Dizinin, baş kahramanını Kit Harington’un canlandırdığı Jon Snow’un annesi Lyanna Stark’ın doğum sırasında öldüğü 6. sezonun final bölümünden sonra 7.sezon ekrana geldiğinde Stark’ın yayınlanacak olan flashbacklerinde Türk oyuncu Özge Gürel’in hayat vereceği konuşuluyor.Lyanna Stark’a hayat verecek olan Özge Gürel, Sibel Kekilli, Tamer Hassan’dan sonra Game of Thrones’a katılacak üçüncü Türk oyuncu olacak. Onur Çaylı’nın ise dizinin bazı animasyonlarında imzası var.

“TAHT OYUNLARINI TÜRKLER KAZANACAK”

Dünyada bir numaralı dizi olan GoT’un kadrosuna dahil olacak Özge Gürel hakkında çıkan haberler için sosyal medyada mesajlar yayınlandı.İşte Game of Thrones kadrosuna katılacak olan Kiraz Mevsimi’nin 29 yaşındaki güzel oyuncusu Özge Gürel için şu mesajı yayınladılar:-“Özge’de Game of Thrones’a katılırsa, Taht oyunlarını Türkler kazanacak”Yayınlandığı tüm ülkelerde izlenme rekorları kıran Game of Thrones (Taht Oyunları)’un 7.sezonu tüm dünyada merakla bekleniyor.

GAME OF THRONES NE ZAMAN BİTECEK?

Sevilen dizinin yapımcılarından David Benioff ne zaman biteceğine dair açıklamalarda bulundu.Benioff, dizinin 13 bölüm daha yayınlanacağını duyurdu. Bu 13 bölüm, iki sezona bölünerek ekranlara gelecek. Sevilen dizi 2 sezon sonra yayın hayatını noktalıyor.