DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Game of Thrones’ta Türk Oyuncu

Game of Thrones’ta Türk Oyuncu

Dünya çapında seyredilen fantastik televizyon dizisi Game of Thrones’ta Sibel Kekilli’nin ardından bilinmeyen bir Türk oyuncununda olduğu öğrenildi.Herkes bu gizemli oyuncuyu merak ediyor.

Game of Thrones’ta 20 bölüm boyunca Shae isimli karaktere can veren türk oyuncu Yusuf Altan, Sibel Kekilli’den sonra dizide rol alan ikinci Türk oyuncu oldu.Yusuf Altan, annesi İngiliz babası Türk olarak Londra’da doğdu. Sevilen dizide yer alan bu gizemli Türk oyuncu kim? Yusuf Altan’ın hayatı ve sanat hayatını sizler için bir araya getirdik.YUSUF ALTAN KİMDİR?12 Şubat 1983 yılında Londra’da dünyaya gelen Yusuf Altan’ın anesi İngiliz, babası Türk’tür.Altan’ın çocukluk yılları Londra’da geçti.yusuf_altan-game-of-thrones

Başarı merdivenlerini tırmanmaya başladığı yıllarda Yusuf Altan adını kullandı. İsminin ingilizce karşılığı olan Josef Altin’i sahne ismi olarak tercih etti.
Dizi ve filmlerde yan rollerde oynayarak kariyerinde adım adım yükseldi.
20 bölüm Shae karakterine hcan veren Sibel Kekilli ile aynı sezon rol aldı.Yusuf, 2011-14 arası 13 bölümde Game of Thrones’ta oynayarak bu dizide yer alan ikinci Türk İsim oldu.
yusuf_altanbes-game
Genç oyuncu Yusuf Altan’ın önümüzdeki günlerde ise TV filmi olan “I Dream of Zombies” adlı zombi komedisinin başrolünde karşımıza çıkacak.