DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Gülümse Yeter dizisi final mi yapıyor?

Gülümse Yeter dizisi final mi yapıyor?

Yaz mevsiminde ekranlara çıkmaya başlayan ‘Gülümse Yeter’ dizisi bitiyor mu? Aylardır sevenleri ile buluşan ‘Gülümse Yeter’ dizisi neden ekranlara veda ediyor?

Yaz mevsiminde ekranlara çıkmaya başlayan ‘Gülümse Yeter‘ dizisi bitiyor mu? Aylardır sevenleri ile buluşan ‘Gülümse Yeter’ dizisi neden ekranlara veda ediyor?MF Yapım’ın desteğiyle devam eden dizide,Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin’in yer aldığını görüyoruz.Her Salı akşamı ekranların başına toplayan dizi için son zamanlarda final yapacak söylentileri çıkmıştı.

Gülümse Yeter dizisi için kötü haber geldi

Her bölümü merakla beklenen Gülümse Yeter dizisinin 26. bölümünde final yapacağı öğrenilmişti. Ancak son gelişmelerde final tarihinin öne çekildiği duyruldu.Kore dizisi olan Smile You’dan uyarlanarak yapılan Gülümse yeter 24. bölümünde final yaparak ekranlara veda etmeyi planlıyor.

Aslı Bekiroğlu kimdir?

1996 yılında İstanbul’da doğan Aslı Bekiroğlu, Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyet Bölümü mezunudur. Vine fenomeni ile tüm Türkiye’ye kendini tanıttı. ilk başta eğlence için Vine çeken Aslı Bekiroğlu, takipçilerinin çoğalmasıyla Vine’lerini daha özenle çekmeye başladığını belirtti. [2]Küçük yaştan beri oyunculuğa merakı ola güzel oyuncu, Beni Böyle Sev dizisi ile kariyerine ilk adımını attı. [3] 2015 yaz aylarında yayınlanmaya başlayan Adı Mutluluk adlı dizinde Sera karakterini canlandırdı. Oyuncu şimdilerde Gülümse Yeter dizisinde Yasemin rolünü canlandırmaktadır.