DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Bu hafta vizyona giren filmler (30.09.2016)

Bu hafta vizyona giren filmler (30.09.2016)

Bu hafta vizyona giren filmler arasında, komediden drama, aksiyondan maceraya birçok film bulunmakta. İşte 30 Eylül Cuma günü vizyona giren filmler…

Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları (Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children)

ABD yapımı, yönetmenliğini Tim Burton ‘n yaptığı filmde Asa Butterfield ,  Eva Green ,  Samuel L. Jackson , Allison Janney ,  Ella Purnell gibi isimler yer almaktadır. Fantastik, macera türündeki film, kendisini gizemli bir adada bulan 16 yaşındaki Jacon Portman’n genç öksüzler ile karşılaşmasıyla başlar. 

Bir Baba Hindu

Sermiyan Midyat’ın yönetmenliğini yaptığı ‘Bir Baba Hindu’ filminde Sermiyan Midyat ,  Nicole Faria ,  Şafak Sezer ,  Burak Satıbol ,  Zeynep Kankonde gibi isimler yer almaktadır. Gülmekten kendinizi alamayacağınız bu komedi filminde Fadıl, aşık olduğu kızın peşinden Hidistan’a kadar gider.

 

Pelé: Bir Efsanenin Doğuşu (Pelé: Birth of a Legend)

Michael Zimbalist ve  Jeff Zimbalist’ın yönetmenliğini paylaştığı ‘Pelé: Bir Efsanenin Doğuşu’ filminde Kevin de Paula ,  Seu Jorge ,  Mariana Nunes ,  Milton Gonçalves ,  Vincent D’Onofrio gibi isimler yer almaktadır. Filmde 17 yaşındaki Pele, İşveç’te düzenlenen şampiyona doğru tüm ülkenin gururu olacaktır. 

Deepwater Horizon: Büyük Felaket

Peter Berg’ın yönetmenliğini yaptığı ‘Deepwater Horizon’ filminde Mark Wahlberg ,  Kate Hudson ,  John Malkovich ,  Dylan O’Brien ,  Kurt Russell gibi isimler yer almaktadır. Filmde yaşanan patlamalar sonucunda çıkan yangından kurtulmayaçalışan 126 kişilik ekip, cehennemi hatırlatan ölüm kalım savaşı vermektedirler. 

Tüm Sırların Sahibi Kız (The Girl with All the Gifts)

Colm McCarthy’n yönetmenliğini yaptığı ‘Tüm Sırların Sahibi Kız’ filminde Gemma Arterton ,  Glenn Close ,  Sennia Nanua ,  Paddy Considine ,  Anamaria Marinca gibi isimler yer almaktadır. Filmde, yakın gelcekte zombiye dönüşen insanlığın buna bir mantardan etkilendikleri ortaya çıkar. Ve bundan etkilenmeyen bir topluluk ise askeri tedbirler ile yaşamlarını sürdürmektedirler.

Lanet: Uyanış

Kemal Özdemir’in yönetmenliğini yaptığı filmde Mustafa Çulha ,  İnanç Akbulut ,  Tuğba Dikmen , Mervan Tuzcuoğlu ,  Nurseda Ünalacak gibi isimler yer almaktadır. Zeynel, felsefe bölümü kuyan metafizik konularına oldukça ilgili bir öğrencidir. Okul arkadaşlarının alaylarına sıkça maruz kalır. Bir gece 9 arkadaş, mezarlığa giderler ve eğlenceyle başladıkları aksiyon kabusa döner. 

Elveda Berlin(Tschick)

Fatih Akın’ın yönetmenliğini yaptığı filmde Anand Batbileg ,  Tristan Göbel ,  Nicole Mercedes Müller,  Friederike Kempter ,  Udo Samel gibi isimler yer almaktadır. 14 yaşındaki Maik, arkadaşları ile çıktığı yolculukta hiç beklemedikleri olaylar ile karşılaşmak zorunda kalırlar.