DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
2017’de hangi banka ne kadar personel alacak?

2017’de hangi banka ne kadar personel alacak?

2017 yılında hangi bankanın ne kadar personel alacağı belli oldu mu? Hangi bankanın ne kadar personele ihtiyacı var. İşte bankalar ve alacakları personel sayısı…

2017 yılında hangi bankanın ne kadar personel alacağı belli oldu mu? Hangi bankanın ne kadar personele ihtiyacı var. İşte bankalar ve alacakları personel sayısı…

2017’de Ziraat bankası Personel Alacak mı?

Türkiye’nin başta gelen bankalarından olan Ziraat Bankası, her geçen sene daha da iyi hizmet vermeyi amaçlayarak ilerlemeye devam ediyor. Bu sebepten dolayı Ziraat Bankası, hemen her sene personel alımı başlatıyor. Bu sene de elemana ihtiyaç duyduğu düşünülen bankanın bu sıralar ‘Katılım Servis Görevlisi‘ personeline ihtiyacı bulunmaktadır.Banka ürünleri için tanıtım işini üstlenen Servis Görevlisi, başvuru işlemlerini öncelikle yazılı bir sınava girerek başarılı olanlar toplu mülakata girerek tamamlayacaklar. 6 ay içinde çağırılarak staj yapacaklar ve stajı tamamladıktan sonra atama gerçekleşecektir.

2017’de Garanti bankası Personel Alacak mı?

Özellikle iyi bankacı olma isteği ile üniversite mezunu olan genç nesilin gözleri iş ilanlarında. Henüz Garanti Bankası’ndan ‘Şu zamanda şu kadar eleman alacağız’ diye bir duyuru gelmedi. Ancak elemana ihtiyaç duyduğunda web sitesindeki insan kaynakları bölümünde hangi alanda ne kadar personele ihtiyaç duyduğunu belirtmektedir. Ayrıca yanında maaş bilgisi ve sosyal haklarda belirtilmektedir. Bu bankada da yazılı sınav ve mülakat sonrasında başarılı olan personel adayları işe alınır.

2017’de Denizbank Personel Alacak mı?

Denizbank’ta Garanti Bankası gibi personel alımlarını web sayfasında ilan olarak duyurmaktadır. Her sene düzenli olarak personel alımı yapan Denizbank bu senede personel alımı yapması bekleniyor.

2017’de Halk Bankası Personel Alacak mı?

Halk Bankası’na başvuru yapabilmek için üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun olmak gerekmektedir. Ayrıca sözel bölümler değil sadece sayısal bölümler iş başvurusunda bulunabilmektedir. Her sene olduğu gibi bu senede personel alımları olacaktır.

2017’de Finansbank Personel Alacak mı?

Finansbank ailesine katılmak istiyorsanız sık sık  web sayfalarını takip ederek hangi ilde hangi departmanda personele ihtiyaç duyulduğunu öğrenerek başvuru yapabilirsiniz. Her bankada olduğu gibi Finansbank’ın da bu yıl personel alımı yapması bekleniyor.Eğer bir bankada personel olarak işbaşı yapmak istiyorsanız önümüzdeki 1 ay içerisinde sık sık bankaların web sitelerini takip ederek iş ilanlarını gözden geçirebilirsiniz.