DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Her biri yarım ton olan 500 inek çalındı

Her biri yarım ton olan 500 inek çalındı

Yeni Zelanda’da bir çiftlikte bulunan her biri yaklaşık yarım tondan fazla gelen 500 inek çalındı. Çalınan ineğin bir tanesi 750 bin Yeni Zelanda dolar olduğu açıklandı.\r\n\r\n

Yeni Zelanda’da bir çiftlikte bulunan her biri yaklaşık yarım tondan fazla gelen 500 inek çalındı. Çalınan ineğin bir tanesi 750 bin Yeni Zelanda dolar olduğu açıklandı.Yeni Zelanda’da yaşanan ilginç olayla ilgili  Stuff News ajansının yer verdiği haberde, polisin Yeni Zelanda’nın güneyindeki Ashburton kentinde bulunan çiftlikten tam 500 inek çalındı. Ashburton kentindeki çiftlikte bulunan hayvanlardan süt ve süt ürünleri imal ediliyordu.

Her biri yarım tondan fazla

inek-yeni-zelandaOlayın ardından açıklama yapan Başkomiser Scott Banfield, çalınan ineklerin her birinin yarım tondan fazla olduğunu belirtti. Bu ağırlıktaki hayvanların tek seferde çalınmayacağına da dikkat çekti. Bu gibi olayların çiftçilere ders olmasını ve hayvanları sık sık saymaları konusunda uyardı.Federe Çiftçiler Orta Canterbury Başkanı ve çiftlik sahibinin arkadaşı Willy Leferink çiftlik sahibinin yaşadığı bu olaydan ötürü utanç duyduğunu ve konuşmak istemediğini söylediler. Ve ”O şaşkın ve çok mahcup. 750 bin dolar kaybınız olsa siz de konuşmak istemezsiniz.” sözlerini eklediler.