DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İlyas Salman’a gözaltı şoku!

İlyas Salman’a gözaltı şoku!

Türk sinemasının önemli isimleri arasında yer alan İlyas Salman gözaltına alındı. Yeni filmin çekimleri için gittiği Aydın’da şok yaşadı.\r\n\r\n

Türk sinemasının önemli isimleri arasında yer alan İlyas Salman gözaltına alındı. Yeni filmin çekimleri için gittiği Aydın’da şok yaşadı.’Trendeki Yolcu’ adlı filmin çekimleri için İlyas Salman yok artık dedirtecek bir nedenden dolayı gözaltına alındı. Filmin tanıtım toplantısının yapılacağı otelde içki kullanmak yasaktı. Fakat usta oyuncu İlyas Salman bu yasağa aldırış etmeden alkol kullandı. Alkol kullanmakla kalmayan Salman, taşkınlık çıkardığı gerekçesi ile gözaltına alındı.

İlyas Salman Gözaltına Alındı

ilyas-salmanAydın Büyükşehir Belediyesi’nin işlettiği Zincirlihan Otel’de ‘Trendeki Yolcu’ adlı filmin tanıtım toplantısı düzenlendi. Dün akşam saat 21.30 civarlarında düzenlenen tanıtım toplantısında İlyas Salman yasak olmasına rağmen alkol kullandı. Zincirlihan Otel’de toplanan film kadrosu bir şok yaşadı. Türk sinemasının eski isimlerinden olan İlyas Salman, yasak olduğu halde içki içinde güvenlik güçleri tarafından uyarıldı. Uyarılara aldırış etmeyen usta oyuncu dışarıdan getirdiği alkolü içmeye devam etti. Alkolü içmesinin yanı sıra ortamda taşkınlık çıkardığı iddia edildi. Bu duruma daha fazla dayanamayan otel güvenliği polisi arayarak durumu bildirdi. Yapılan şikayet üzerine otele gelen polis ekipleri İlyas Salman’ı gözaltına aldı. Salman gözaltına alınırken oyuncu arkadaşları bu duruma tepki gösterdi. Polis ekipleri tarafından alınan oyuncu Salman, ifadesi alınmak üzere Efeler Polis Merkezi’ne götürüldü.Yaşanan kötü olayın ardından karakola gelen filmin yönetmeni Hamit Şahin yaptığı açıklamada, “İlyas Bey alkol alınması yasak olan bir yerde alkol aldığı için şikayet üzerine polis merkezine getirildi. Emniyet müdürümüzle görüştük, herhangi bir sıkıntı yok. Taraflar birbirinden şikayetçi oldukları için ifade veriyorlar. Doktor raporunun alınmasının ardından serbest kalacak. Ayrıca bizim büyükşehir belediye başkanıyla bir sıkıntımız falan yok, kendisine hakaret etmiş değiliz” dedi.

Serbest Bırakıldı

Yasak olmasına rağmen otelde alkol içtiği ve taşkınlık çıkardığı için gözaltına alınan İlyas Salman, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Türk sinemasının usta ismi psikolojik tedavi görüyor

 Türk sinemasının usta oyuncularından sevilen isim psikolojik tedavi görmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde ise gözaltına alınmıştı.Yeni filmin çekimleri için Aydın’a giden Türk sinemasının usta ismi İlyas Salman psikolojik tedavi görmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde çekimler için gittiği Aydın’da bulunan bir otelde alkol kullandığı için gözaltına almıştı. Şimdi ise psikolojik tedavi görmeye başladığı açıklandı. Yeni çekimleri yapılan ‘Trendeki Yolcu’ adlı film şimdilik İlyas Salman olmadan devam ediyor.