DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İnternet neden yok, neden yavaş? Facebook, Twitter neden girilmiyor?

İnternet neden yok, neden yavaş? Facebook, Twitter neden girilmiyor?

Türkiye’de internet neden yok? Facebook, Twitter neden açılmıyor? Erişim problemi neden var? İnternet ne zaman düzelecek?

Türkiye’de internet neden yok? Facebook, Twitter neden açılmıyor? Erişim problemi neden var? Dün gece saat 1:30’dan bu yana Türkiye’de popüler sosyal medya sitelerine erişim problemi yaşanıyor.WhatsApp, Facebook, Twitter, YouTube ve Skype gibi sosyal medya sitelerine erişim yapılamıyor.

BTK: ERİŞİM YASAĞI YOK

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından yapılan açıklamaya göre internette herhangi bir sansür söz konusu değil.BTK tarafından Habertürk’e yapılan açıklamaya göre, uygulamalar için mahkemeden erişim yasağı çıkarılmadı.sosyal-medya

VPN İLE ERİŞİM SAĞLANIYOR

Erişim probleminin ardından sosyal medya kullanıcıları sitelere VPN uygulamaları ile erişim sağlıyor. Facebook ve WhatsApp’ta zaman zaman mesajlar hiç gitmiyor.vpn

GSM OPERATÖRLERİ NE DEDİ?

Milyonlarca sosyal medya kullanıcı sorunun ne zaman çözüleceğini merakla beklerken, konuyla ilgili GSM operatörlerinden herhangi bir açıklama yapılmadı.Sorunun sebebinin ne olduğu henüz bilinmiyor.