DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
iPhone’nun şarjı nasıl uzatılır?

iPhone’nun şarjı nasıl uzatılır?

Tüm akıllı telefon kullanıcılarının merak ettiği bir konu var, o da ‘Şarjımı nasıl uzatırım?’. Özellikle iPhone kullanıcıları bu dertten oldukça muzdarip. Bu galerimizde sizlere şarj sürenizi nasıl uzatabilirsiniz onları göstereceğiz. İşte iPhone kullanıcılarının şarjlarını uzatmak için yapacağı birkaç yöntem.. İlk olarak ekran parlaklığınızı azaltarak başlayabilirsiniz. Ana ekranınızı yukardan aşağıya çektiğinizde önünüze gelen bildirim ekranından parlaklığınızı

Tüm akıllı telefon kullanıcılarının merak ettiği bir konu var, o da ‘Şarjımı nasıl uzatırım?’. Özellikle iPhone kullanıcıları bu dertten oldukça muzdarip. Bu galerimizde sizlere şarj sürenizi nasıl uzatabilirsiniz onları göstereceğiz. İşte iPhone kullanıcılarının şarjlarını uzatmak için yapacağı birkaç yöntem..

İlk olarak ekran parlaklığınızı azaltarak başlayabilirsiniz. Ana ekranınızı yukardan aşağıya çektiğinizde önünüze gelen bildirim ekranından parlaklığınızı sonuna kadar kaydırın.

1

Ekran parlaklığını otomatik olarak kısılmasını istiyorsanız ayarlar bölümünden yapabilirsiniz.

2

E-postanızdan gelen bildirimleri kapatın. Çünkü gelen bildirimler şarjınızın ömrünü ciddi anlamda yiyor.

8

GPS’ini kapatın. GPS’yi Ayarlar > Gizlilik > Konum Servisleri’nde bulabilirsiniz

7

Arkaplanda sürekli kendi yenileyen programları kapatın. Ayarlar > Genel > Arkaplan Uygulamalarını Yenile özelliğini bulup kapatın

5

Şarjınızı en çok hangi uygulamaların tükettiğini görmek içim Ayarlar > Genel > Kullanım > Batarya Kullanımı bölümüne girin ve kullanmadığınız uygulamaları kapatın.

4

Özellikle hareketli arkaplanlar şarjınızı en çok tüketen nedenlerden biri. Duvar kağıdınızı Ayarlar > Duvar Kağıdı menüsünden değiştirin.

6

Şarjınızı fazla tüketen şeylerden biri de Bluetooth’dur. Parlaklığı kıstıktan sonra Bluetooth’u da kapatırsak şarjımızı biraz daha uzatmış oluruz.

3