DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
İrem Derici Harun Kolçak’a: “Kalk dünya tatlısı”

İrem Derici Harun Kolçak’a: “Kalk dünya tatlısı”

İrem Derici, yoğun bakımda olan ünlü sanatçı Harun Kolçak için yayınladığı mesajda Kolçak’a “Kalk, dünya tatlısı” diye seslendi.

İrem Derici, prostat kanseri nedeniyle ameliyat olan ameliyat sonrası enfeksiyon kapması nedeniyle durumu çok ağırlaştığı için yoğun bakımda yatan Harun Kolçak için instagram hesabından üzüntüsünü dile getirdi.İrem Derici, usta sanatçı Harun Kolçak için duygu yüklü bir yazı paylaştı. Derici, Harun Kolçak’a  “Kalk dünya tatlısı” diye seslendi.harun-kolcak-iremderici

YOĞUN BAKIMDA

Harun Kolçak uzun zamandır tedavi gördüğü hastalığı yüzünden önceki akşam apar topar hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakıma alındı. Ünlü isimler onun sağlığıyla ilgili bilgiler almaya çalışırken, pek çok isim de başarılı şarkıcı Harun Kolçak’a sağlık durumuyla ilgili iyi dileklerde bulundu. Bu isimlerden biri de şarkıcı İrem Derici oldu.

İrem Derici Harun Kolçak’a: “Kalk dünya tatlısı”

İrem Derici resmi sosyal medya hesabından Harun Kolçak’la ilgili olarak, “Yastığa kafamı koydum, kalbime batan iğnelerle cebelleşiyorum. Kalk Harun, daha albüm çıkacak, ‘Gir kanıma’ya klip çekeceğiz, kalk dünya tatlısı, kalk da o anne baba yazan dövmeli ellerinden öpelim… Ne badireler atlattın sen, lütfen uyan! ve lütfen dualarınızı esirgemeyin…”Harun Kolçak’ın son sağlık durumu ile ilgili menajeri açıklama yaptıİstanbul Maslak Acıbadem Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavisi devam eden usta sanatçının menajeri yaptığı açıklamada: “Harun Bey’in böbrekleri çalışmaya başladı, vücut fonksiyonları da normale dönüyor. İyileşme süreci devam ediyor. İnşallah bunu atlatacağız” şeklinde konuştu.HARUN KOLÇAK KİMDİR?Türk pop şarkıcısı. Sinema Sanatçısı Eşref Kolçak’ın oğludur.1955 yılı İstanbul doğumlu sanatçı Saint Benoit’de eğitimini sürdürdüğü sırada müzik çalışmalarına o yıllarda bas gitar çalarak başladı. İlk çalışmalarına rock müziğin babası olarak tanınan Erkin Koray’la başlamıştır. 1991’de Onno Tunç ile ortak yaptığı “Gir Kanıma” albümü ile başarılı çıkış yakaladı. 7 yıl boyunca Onno Tunç Orkestrası`nda bas gitaristlik, vokalistlik ve solistlik yaptı.Ekim 2013 itibariyle Harun Kolçak&Rock Off isimli grup kurmuştur.Pis Yedili (2012-2013)’de  Hurşit Van Beenhoven karakterini canlandırmıştır.

Harun Kolçak’ın Albümleri

  • Beni Affet (1991)
  • En Büyük Aşk (1993)
  • Yanımda Kal (1995)
  • Teslim Oldum (1998)
  • Yaşasın (2000)
  • Müzisyen (2006)
  • Yeniden Doğuyorum (2012)

Tekli Şarkıları

Bendeniz & Harun Kolçak, Biz (Bendeniz ve Harun Kolçak) (1994)Aşk Beni Hep Değiştirecek (2007)