DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
IŞİD en sonunda bunu da yaptı

IŞİD en sonunda bunu da yaptı

Gerçekleştirdiği infaz videolarını internette yayınlayan IŞİD sonunda bunu da yaptı. Son yayınlanan görüntülerde yaşları 10-13 arası olduğu tahmin edilen çocuklar diz çöktürülmüş kürt askerleri kafalarından vurarak öldürüyor. İlk defa batılı çocuk kullanıldı İngiliz The Sun gazetesinde yer alan habere göre; IŞİD infaz videolarında ilk defa batılı bir çocuk kullandı. Görüntülerde yer alan çocuklardan birinin  Ebu

Gerçekleştirdiği infaz videolarını internette yayınlayan IŞİD sonunda bunu da yaptı. Son yayınlanan görüntülerde yaşları 10-13 arası olduğu tahmin edilen çocuklar diz çöktürülmüş kürt askerleri kafalarından vurarak öldürüyor.

İlk defa batılı çocuk kullanıldı

İngiliz The Sun gazetesinde yer alan habere göre; IŞİD infaz videolarında ilk defa batılı bir çocuk kullandı. Görüntülerde yer alan çocuklardan birinin  Ebu Abdullah el Britani ismiyle anılan bir İngiliz olduğu iddia edildi.İddialar doğru ise IŞİD ilk defa bir Avrupa ülkesinden çocuğu kullanmış olacak. Görüntülerde çocuklardan birisi kürt askerlere arapça ‘daha fazla şiddet yemini ediyor ve onlara yönelik savaşın henüz başlamadığını’ söylüyor.